Teleferik Personeline Ingilizce Egitimi

Izmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nü ayni anda izleme imkani sunan teleferikte çalisacak operatörler 2 haftalik mesleki Ingilizce egitimi aldi.

Teleferik Personeline Ingilizce Egitimi
Kentin "yarim asirlik hayali" olarak nitelendirilen Kartepe Teleferik Projesi, 25 Mart’tan itibaren hizmete basliyor. Projede operatör olarak çalisacak 26 kisilik ekibe, turistlere daha iyi hizmet verebilmek için Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Meslek Egitim Kurslari (KO-MEK) Umuttepe Kurs Merkezinde mesleki Ingilizce egitimi verildi.

Operatörler Ingilizce egitimi alarak daha genis bir ziyaretçi kitlesiyle etkili bir sekilde iletisim kurabilme sansini yakalayacak.

Umuttepe KO-MEK’te mesleki Ingilizce egitimi alan Burak Kadinçesme, "UlasimPark operatörü olarak çalisiyorum. 2 haftalik bir Ingilizce egitimi aliyoruz. Verilen egitimlerden gayet memnunuz. Bu süreç sonucunda aldigimiz yeterlilik belgesiyle isimize baslayarak Kartepe teleferigine gelecek turistlerle daha iyi iletisim kurarak hizmet verme mutlulugunu yasayacagiz" dedi.

Bir diger operatör Nalan Arslan ise "Teleferikte çalisacak olmanin mutlulugu içindeyiz. Bu deneyimi yasamak için gelecek turistlerle daha iyi iletisim kurabilmek adina gerekli egitimleri alarak kendimizi hazirliyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA