Nebi Hatipoglu TOKI Ödemelerinde Müjdeyi Verdi

AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan adayi Nebi Hatipoglu, uzun zamandir vatandaslarin gündeminde olan TOKI ödemelerine, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki ile birlikte noktayi koyarak, müjdeyi verdi.

Nebi Hatipoglu TOKI Ödemelerinde Müjdeyi Verdi
Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki bir dizi ziyaret için Eskisehir’e geldi. Ziyaretlerini AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu ile birlikte gerçeklestiren Bakan Özhaseki, uzun zamandir vatandaslarin gündeminde olan TOKI ödemeleri konusunda fikir alisverisi yapmak için kendilerini ziyaret eden vatandaslarla bir araya geldi. Bakan Özhaseki ve Nebi Hatipoglu, TOKI bölgesindeki vatandaslarin istek ve görüslerini dinlerken, kendilerine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalismalarin yapilacagi sözünü verdi. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki ile gerekli istisarelerin yapildigini belirten Nebi Hatipoglu, sosyal medya hesaplarindan yaptigi bir paylasimla müjdeyi verdi. Yaptigi paylasimda 1 Nisan’i isaret ederek, Eskisehir’de çözüm odakli bir yönetim olacagini ifade eden Hatipoglu, yaptigi paylasimda su ifadeleri kullandi;

“Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Sayin Mehmet Özhaseki ile TOKI’den istekleri olan vatandaslarimizi bir araya getirdik. Basta KDV beklentileri olmak üzere tüm istekleri karsilandi. 1 Nisan sonrasi insallah Eskisehir’de bahane üreten degil, tüm problemleri çözen bir yönetim hakim olacak.”
Kaynak: İHA