'Keçiören'e Milli Görüs Belediyeciligi Getirecegiz'

Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Keçiören ilk sira meclis üyesi adayi Adem Simsek “Keçiören’e milli görüs belediyeciligi getirecegiz” dedi.

'Keçiören'e Milli Görüs Belediyeciligi Getirecegiz'


Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Keçiören ilk sira meclis üyesi adayi Adem Simsek, “Bölgede yaptigimiz anketler neticesinde kazanacagimiza olan inancimiz tam. Anketler sonucu elde ettigimiz yüzdesel farki sandiklarda da görecegiz” dedi.



Adem Simsek, “Halkinin gönlünde taht kurmus, liderimiz merhum Necmettin Erbakan’in mirasini oglu Fatih Erbakan önderliginde omuzlarinda tasiyan bir kadro olarak, Keçiören’e efsanevi belediyecilik hizmetlerini yeniden kazandirmak için adim atiyoruz” diye konustu.



Belediyenin bütçesini vatandaslara en iyi hizmeti sunmak için kullanacaklarini belirten Adem Simsek, “Keçiören’i daha yasanabilir, daha güvenli ve daha refah bir yer haline getirmek için çalisacagiz. Her kararimizi, ilçe sakinlerimizin refahini ve mutlulugunu göz önünde bulundurarak alacagiz” dedi.



“Milli Görüs belediyeciligi için haziriz”

“Diger partilere oy veren tüm vatandaslarimiz bizim kardeslerimizdir. Ancak biz, Milli Görüs Belediyeciliginin isiginda, ahlakli ve seffaf bir yönetim anlayisiyla Keçiören’e hizmet etmeye adanmisiz” diyen Simsek, parti ayrimi yapmadan, tüm ilçe sakinlerinin hak ve taleplerini ön planda tutarak, birlikte hareket edeceklerini vurguladi.
Kaynak: İHA