Düzce Adliyesi Iftarda Bulustu

DÜZCE – Düzce Adliyesi personeli iftarda bir araya geldi. Iftar davetinde Ramazan ayina özel gelenekler sergilendi. Düzce Cumhuriyet Bassavcisi Yasin Emre “Iftarimizi büyük bir aile olarak hep birlikte açmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Düzce Adliyesi Iftarda Bulustu
Mutfak Sanatlari Merkezinde düzenlenen Düzce Adliyesi iftar programina Düzce Cumhuriyet Bassavcisi Yasin Emre, Adalet Komisyonu Baskani Dr. Mert Gümüsay, Cumhuriyet Savcilari, Hakimler, yazi isleri müdürleri, adliye personeli ve aileleri katildi.

Okunan ezanla birlikte oruçlar açildi.

Iftar programinda konusan Bassavci Yasin Emre, Ramazan ayinin hayirlara vesile olmasini diledi. Emre adliye personelinin büyük bir aile oldugunu isaret ederek “Iftarimizi büyük bir aile olarak hep birlikte açmaktan gurur duyuyorum. Bizim islerimiz zor. Adliyede dosyalar, nöbetler, özveri gerektiren bir is. Bizlerde tüm personellimizi tüm meslektaslarimizi ayni sartlarda nasil çalistiklarinin farkindayiz. Bu düsüncelerle iftarimizi aramiza yeni katilan arkadaslarimizla birlikte yapalim, kaynasalim istedik. Hep birlikte büyük bir aile olarak iftari birlikte geçirelim istedik” dedi.

Yemekte Ramazan ayina özel geleneklerde yasandi. Semazen gösterilerinin yer aldigi iftar programinda Ramazan’a özel sekerlemeler de ikram edildi.

Iftar sofralarinda misafirlere ikram edilen özel reyhan serbeti ile agizlar tatlandi.
Kaynak: İHA