Baskan Isik Iftar Sofralarinda Hemsehrileriyle Bulustu

Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, iftar programlari kapsaminda Okçu, Güveçci, Sofu, Enne ve Yoncali Mahalleleri için düzenlenen iftar sofralarinda hemsehrileriyle bir araya geldi.

Baskan Isik Iftar Sofralarinda Hemsehrileriyle Bulustu
Birlik, beraberlik, yardimlasma ve paylasma ayi olan Ramazan’da Kütahya Belediyesi tarafindan hazirlanan etkinlikler, sehirde manevi bir ortamda yasaniyor. Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik da hemsehrileriyle ayni sofrada bulusturmak için kurulan iftar sofralarinda vatandaslarla bir araya geliyor. Baskan Isik, iftar programlari kapsaminda Okçu, Güveçci, Sofu, Enne ve Yoncali Mahallelerimizde kurulan iftar sofralarinda hemsehrileriyle bir araya geldi.

Açilan oruçlarin ve edilen dualarin kabul olmasini dileyen Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, tüm hemsehrilerinin Ramazan ayini tebrik ederek huzurla, saglikla ve afiyetle geçirme temennisinde bulundu. Ramazan ayinin manevi huzurunda hemsehrileriyle bir araya gelmenin mutlulugunu yasadigini ifade eden Baskan Isik, “Katilimlariniz için hepinize çok tesekkür ediyorum. Allah tuttugunuz oruçlari, yaptiginiz ibadetleri kabul eylesin. Hepinize belediyemiz adina saygi, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA