Muhasebecilikte E-Uygulama Egitimi Gerçeklestirildi

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müsavirler Odasi (SMMMO) is birligiyle düzenlenen “Muhasebe Mesleginde Güncel Yaklasimlar ve E-Uygulama Egitimi” adli program gerçeklestirildi.

Muhasebecilikte E-Uygulama Egitimi Gerçeklestirildi
SMMMO hizmet binasinda ki programda Muhasebe ve Vergi Bölüm Baskani Ögretim Görevlisi Nurbanu Ocak ile Yönetim ve Organizasyon Bölüm Baskani Ögretim Görevlisi Senay Gürel’in katilimiyla gerçeklestirilen etkinlik, SMMMO Baskani Birol Aksu’nun açilis konusmasi ile basladi.

Programda ögrencilere muhasebe meslegindeki güncel uygulamalar SMMMO egitmenleri Adem Bilgin ve Serdar Askin Gümüs tarafindan aktarildi.

Muhasebe ve Vergi Uygulamalari ile Isletme Yönetimi programlari ikinci sinif ögrencilerinin yogun katilim gösterdigi program, soru cevap kisminin ardindan Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Ibrahim Külünk’ün SMMMO Baskani Birol Aksu, SMMMO egitmenleri Adem Bilgin ve Serdar Askin Gümüs’e tesekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA