Ketçaba Sigorta Poliçesi

Heinz Arabia, ketçap felaketlerinin üstesinden gelmek için 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesini sunmak üzere çalisan haklari uygulamasiyla ortaklik kurdugunu duyurdu.

Heinz Arabia, bazen kendini biraz kaptiran ketçap severler için yeni bir çözüm sundugunu açikladi.

Ketçap sigortasi kapsami; günlük ketçap dökülmeleri, siçramalari ve lekelerinin olusturdugu stres ve rahatsizligi hafifletmeyi amaçliyor. Ketçapla ilgili kazalari gösteren sayisiz sosyal medya paylasimindan esinlenen Heinz Arabia, sirketin her zaman risk almaya deger olduguna inananlar için 57 farkli tazminat türünü kapsayan kapsamli bir sigorta ve yan haklar paketi gelistirdi. Hali ve giysilerdeki lekelerden evcil hayvan, tavan veya kanepeye siçrayan lekelere kadar, sigorta etkilenen kisilere hizli ve sorunsuz tazminat saglamak için tasarlandi.

Konu ile ilgili degerlendirmede bulunan Kraft Heinz MEA Pazarlama Müdürü Passant El Ghannam, "Sirket olarak, hayranlarimizin ketçabimiza olan sevgisinin bazen biraz abartili olabilecegini biliyoruz. Arastirmamiz bize yüzde 48’inin her zaman ketçap kazasi geçirdigini söylüyor, ancak yüzde 91’i markamiza olan sevgilerinin buna degdigine yemin ediyor. Iste bu yüzden ketçap sigortasini hayata geçiriyoruz. Zorlu anlari siki hayranlarimiz için saf bir keyif ve rahatliga dönüstürerek ketçap olaylarinin tadini endisesiz bir sekilde çikarmalarini sagliyoruz."
Kaynak: İHA