Yarimca Kütüphanesi Açildi
Körfez Belediyesi tarafindan Yarimca Kent Meydaninda hayata geçirilen Yarimca Kütüphanesi, düzenlenen törenle açildi. Açilista konusan Belediye Baskani Sener Sögüt, "Kütüphanemiz Türkiye Yüzyilinda gençlerimize armagan olsun" dedi.

"Biz Körfez’in en güzel yerlere gelecegini biliyoruz"
Kütüphanenin hayirli olmasini temenni eden Körfez Kaymakami Ugur Kalkar ise "Bu güzel eserin ortaya çikmasinda emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Biz Körfez’in en güzel yerlere gelecegini biliyoruz ve gelecege dönük yapilan bu adim ve yatirimlari da cani gönülden destekliyoruz. Gelecek ancak ilimle güçlenir. Sizlerle birlikte el ele vererek gelecegimiz güçlendirecegiz" diye konustu.
Yarimca Kent Meydaninda hayata geçirilen Körfez Belediyesi Yarimca Kütüphanesi içerisinde felsefe, edebiyat, bilim, kültür-sanat, tarih, sosyoloji, kisisel gelisim, Islam kültürü alanlarinda 5 bine yakin kitap yer aliyor.
