(Özel) Böyle Kovalamaca Görülmedi...Polisi Görünce Geri Vitese Takti, Son Sürat Kaçmaya Çalisti

Bursa’da uygulama noktasi kuran trafik ekipleri, alkollü sürücülere geçit vermezken, denetim noktasini gören bir sürücü, Istanbul yolunda geri vitese takip son sürat kaçmaya çalisti. O anlar kameraya saniye saniye yansirken, kovalamaca neticesi yakalanan sürücü ‘Neden kaçtiniz?’ sorusuna ‘Alkollüydüm, o yüzden kaçtim’ dedi.

(Özel) Böyle Kovalamaca Görülmedi...Polisi Görünce Geri Vitese Takti, Son Sürat Kaçmaya Çalisti
Merkez, Osmangazi ilçesi Istanbul Yolu Caddesi üzerinde trafik canavarlarina geçit vermeyen polis ekipleri, alkollü sürücüleri bir bir yakaladi. Denetim noktasini gören S.Ç. ise dönüs alacagi sirada trafik ekiplerini görünce geri vitese takip anayola çikti. Polisin ‘dur’ ihtarina uymayan sürücü anayolda son sürat geri geri giderken, alkollü sürücü ekipleri de pesine takti. Film sahnelerini aratmayan kovalamaca sonucu daha fazla kaçamayacagini anlayan sürücü frene basip teslim oldu. Hiçbir sey olmamis gibi araçtan inen sürücü, ‘Neden kaçtiniz?’ sorusuna ‘Alkollü oldugum için kaçtim’ dedi.

Alkolmetreyi üflemeyen S.Ç., önce ekiplerle pazarlik yapmaya kalkisti, ardindan cihaza üflemeyi kabul etmedi. Sürücüye geri kaçmaktan ve cihazi üflememekten 18 bin 200 lira ceza kesilirken, araç ise trafikten men edildi. Nefes kesen kovalamaca ise kameraya saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA