MTÖ, Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri'nde Yer Aldi

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi’nin organize ettigi Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri’ne katilan Malatya Turgut Özal Üniversitesi standina ilgi büyük oldu.

MTÖ, Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri'nde Yer Aldi
Türkiye’nin ekonomik kalkinmasina katki sunmak amaciyla Orduzu Pinarbasi’nda bulunan Fuar Merkezi’nde 2 gün boyunca açik kalacak fuarda devlet eliyle sunulan destekler, hibeler, burslar ve tesvikler hakkinda kapsamli bilgiler aktarildi. Fuarda yer alan Malatya Turgut Özal Üniversitesi standina da katilimcilar yogun ilgi gösterdi. Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Orhan Gündüz ve Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan’in katilim sagladigi fuarda çesitli tanitimlar yapildi.

Darende Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programi ögretim üyeleri gözlüklerin imalat ve montaji hakkinda bilgilendirmeler yaparken Mühendislik Fakültesi ögretim üyelerinden Doç. Dr. Idil Karaca Açari’nin arastirmaci olarak yer aldigi ‘FMF Hastaligi Tanisi Için Ekonomik ve Tasinabilir Biyosensör Sistemi’ de katilimcilara tanitildi.

Arapgir Meslek Yüksekokulunda görev alan Ögretin Görevlisi Ayse Levent tarafindan Anadolu’nun motiflerini yansitan el sanatlari de fuarda sergilenirken, Kale Turizm ve Otel Isletmeciligi Meslek Yüksekokulu ögretim üyeleri ve ögrencileri de katilimcilara tatli ikraminda bulundu.

Yesilyurt Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Cam ve Seramik Programi’nda görevli olan Ögretim Görevlisi Kamuran Karaagaç tarafindan seramik ve camin modern tasarimlarinin sunuldugu fuara katilan Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Türkiye’nin ekonomik potansiyelini kesfetme ve yatirim yapma konusunda önemli bir platforma katki sunmus oldu.
Kaynak: İHA