Kadinlardan Baskan Seniz Dogan'a Büyük Ilgi

Baskan Seniz Dogan, Merkezefendi Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Kadin Çocuk Yasam Merkezleri’nde egitim gören 1000’den fazla kursiyer ile bir araya geldi. Baskan Dogan, “Saglikli kadin, saglikli Merkezefendi diyerek çiktigimiz bu yolda kadinlarimizin yaninda olmaya, birlikte ilerlemeye devam edecegiz” dedi.

Kadinlardan Baskan Seniz Dogan'a Büyük Ilgi


Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Merkezefendi’nin birçok bölgesine açilan Kadin Çocuk Yasam Merkezleri’nde binlerce kursiyer egitim görüyor. Spordan sanata, kültürden egitime kadar birçok alanda faaliyet gösteren merkezler ile kurslara ücretsiz ulasma imkâni saglaniyor.

“birlikte ilerlemeye devam edecegiz”

Kadinlarin her zaman yaninda olan Baskan Seniz Dogan, Kadin Çocuk Yasam Merkezleri’nde egitim gören kursiyerler ile bulustu. Binlerce kisinin katildigi programda kadin kursiyerler Dogan’a sevgi gösterisinde bulundu. Kendisine gösterilen sevgiyi karsiliksiz birakmayan Baskan Dogan, “Ilçemize kazandirdigimiz Kadin Çocuk Yasam Merkezlerimizde egitim gören 1000’den fazla kursiyerimizle bir araya geldik. Saglikli kadin, saglikli Merkezefendi diyerek çiktigimiz bu yolda kadin hemserilerimizin yaninda olmaya, birlikte ilerlemeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA