Dogansehir'de Belediye Personellerine Egitim

Malatya Dogansehir Belediyesi personeline is sagligi ve güvenligi egitimi verildi.

Dogansehir'de Belediye Personellerine Egitim
Dogansehir Belediyesi Is Güvenligi Uzmani Vahap Çelik tarafindan hizmet içi egitim faaliyetlerini sürdüren Dogansehir Belediyesi personeline yönelik egitim düzenlendi.

Dogansehir Belediye Dügün Salonu’nda gerçeklestirilen egitimde is güvenligi kurallari, meslek hastaliklarinin ve is kazalarinin önlenmesi, acil durumlarda yapilmasi gerekenler ve verimli çalisma metotlari anlatildi. Sinevizyon esliginde örneklerle bilgiler verildi.

Is sagligi ve güvenligi konusunda gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirtip, belediye personelinin is güvenligini iyi bilmesi ve bu konuda bilinçlenmesi için hizmet içi egitim çalismalari gerçeklestirdiklerini kaydeden Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, “Is kazalarinin ve meslek hastaliklarinin önlenmesi için herkese önemli sorumluluklar düsüyor" dedi.

Baskan Zelyurt, "Personelimizin islerini yaparken tüm tedbirleri almalarini, yasal hak ve sorumluluklarini bilmelerini ve egitimli olmalarini önemsiyoruz. Bu noktada personelimize yönelik hizmet içi egitim faaliyetlerimizi periyodik olarak sürdürüyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA