Bursa'da Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldi

Yalova-Bursa karayolu Orhangazi Süpürgelik Mevkiinde seyir halindeki bir otomobilin motor bölümünden dumanlar çikmaya baslayinca sürücü aracini emniyet seridine çekip esi ile birlikte araçtan indi. Bir anda alev alan otomobildeki araç yanginina çevreden yetisen diger sürücüsüler yangin tüpleri ile ve itfaiye ekipleri tarafindan müdahale edildi.

Bursa'da Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldi
Olay saat 9.30 siralarinda Yalova-Bursa Karayolu, Orhangazi Süpürgelik Mevkiinde meydana geldi.

Alinan bilgiye göre; Yalova’dan Bursa istikametine dogru gitmekte olan 34 EA 52 47 plakali otomobilin motor bölümünden dumanlar yükselmeye basladi.

Sürücüsü tarafindan emniyet seridine çekilen otomobilin motor bölümü bir anda alev aldi. Sürücü ve yaninda bulunan esi otomobilden son anda inerek canlarini kurtarirken, büyüyen araç yanginina çevreden gelen vatandaslar yangin tüpleri ile müdahale etti. Ihbar üzerine olay yerine çagrilan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otomobil yangini kontrol altina alindi. Otomobilde bulunan sürücü ile esi aracin bagajindaki esyalarini araçtan indirerek güvenli bir noktaya tasidi. Yangin nedeniyle araç kullanilamaz hale gelirken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA