Baskan Özlü STK'lari Gezdi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, milli ve manevi degerleri yayma ve yasatma gayesiyle faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslarina ziyaretler gerçeklestirdi.

Baskan Özlü STK'lari Gezdi
Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, 31 Mart seçimleri öncesi toplumun her kesiminden vatandasla bir araya geliyor. Milli ve manevi degerler isiginda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslarina ziyarette bulunan Özlü, Önder Imam Hatipliler Dernegi Düzce Subesi Baskani Kudret Koz ve dernek üyeleri ile dernek merkezinde bir araya geldi. Sohbet ortaminda geçen ziyarette kendisine iletilen talepleri dinleyen Özlü, çalismalarinda basarilar diledi.

Baskan Özlü ardindan ise Mergiç Mahallesi’nde yeni insa edilen Safa Merve Camii’nin açilis törenine katildi.

Düzce Müftülügü tarafindan düzenlenen açilis programinda bir konusma yapan Özlü, caminin yapimini üstlenen hayirsever Fehmi Kahraman’a tesekkür etti.

Ziyaretlerini sürdüren Baskan Faruk Özlü, uzun yillardir Türk milli egitimine katki sunan Ilim Yayma Cemiyeti’nin Düzce Subesi’ne, ulusal ve uluslararasi alanlarda çalismalar yapan Hayrat Vakfi’na konuk oldu. Kisa adi EHAD olan Evrensel Hafizlar Dernegi Düzce Subesi, Ilmi ve Fikri Arastirmalar Merkezi (IFAM) ve Mahmut Efendi Cemaati’ni de ziyaret eden Baskan Özlü, faaliyetleri hakkinda bilgiler alarak, 31 Mart seçimleri için destek istedi.
Kaynak: İHA