ABP'den Uysal'a Destek

Antalya’da Muratpasa Belediye Baskani ve CHP adayi Ümit Uysal’a destek artarak devam ediyor. Anadolu Birligi Partisi Genel Baskani Bedri Yalçin ve yönetimi Muratpasa Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Uysal’i ziyaret etti ve “Hep destek, tam destek” açiklamasi yapti.

ABP'den Uysal'a Destek
Baskan Uysal, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Anadolu Birligi Partisi Genel Baskani Bedri Yalçin ve yönetimini agirladi.

Yalçin, Seçim koordinasyon Merkezinde yerel seçimlerde Uysal’i destekleyeceklerini söyledi.

Yalçin, Baskan Uysal’in Avrupa’nin en büyük sivil toplum merkezi olan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Inovasyon Merkezleri’ni (ASSIM) Antalya’ya kazandirmis olmasindan mutluluk duydugunu da dile getirdi.

Baskan Uysal, Seçim Koordinasyon Merkezinde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birligi (AESOB) Baskani Adlihan Dere ve üyeleriyle de bir araya geldi. Kendisine yapilan ziyaretlerin ardindan Uysal seçim çalismalari kapsaminda Güllük Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Baskan Uysal, Antalya Sanatçilar Dernegi (ANSAN), Atatürk Park ve Bahçeli taksi duraklarini da ziyaret etti.

Baskan Uysal, Antalyaspor Hasan Subasi Tesisleri’ndeyse Antalyaspor Kulübü Dernek Baskani Aziz Çetin’i ziyaret etti. Ziyareti sirasinda Uysal, fedakarca görev yapan yöneticilere ve Antalyaspor’a basarilar diledigini söyledi.

Antalyaspor’un basarili bir süreç içinde oldugunu dile getiren Baskan Uysal “Imkanlar ölçüsünde Antalyaspor’umuzu desteklemeye devam edecegiz” dedi.

Baskan Çetin ise Baskan Uysal’a “Ne zaman sikissak kapinizi çaliyoruz” diyerek tesekkür etti.

Yapilan ziyarette Yeniyol Partisi Genel Baskani Hasan Güral, Osmanli Partisi Genel Baskani Habip Geles, Bagimsiz Cumhuriyet Partisi Genel Baskani Hakki Kargin, IYI Parti yönetiminden istifa ederek yaklasik 150 partiliyle CHP’ye katilan eski IYI Parti Muratpasa Ilçe Baskani Erdal Özçivi, Anadolu Birligi Partisi Genel Baskan Yardimcilari Sükrü Güneri ve Mahir Oktay ve parti üyeleri de yer aldi.
Kaynak: İHA