Seçmenin Engelli Hassasiyeti

Bandirma Engelli ve Engelli Aileleri Dernegi Baskani Hüseyin Uçar, 31 Mart’ta yapilacak yerel seçim öncesi aday ve aday adaylarina seslenerek, “Engelli bireylerle ilgili tek bir cümle ve proje dahi duymadik” diyerek serzeniste bulundu.

Seçmenin Engelli Hassasiyeti
Bandirma Engelli ve Engelli Aileleri Dernegi Baskani Hüseyin Uçar, yaklasan yerel seçimler öncesi aday ve aday adaylarinin engelli bireylere yönelik projelerindeki eksikligi gündeme tasidi. Engelli bireylerin yasamlarini kolaylastirmak ve ihtiyaçlarini karsilamak adina herhangi bir projenin ortaya koyulmus olmadigini dile getiren Hüseyin Uçar, “Biz engelli ve engelli aileleri sandiga gittigimizde bize en çok deger veren adaya oy verecegiz,” ifadesinde bulundu.

Hüseyin Uçar, “Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimler öncesi belediye baskan aday adaylari yol yapacagiz, park yagacagiz, çöp toplayacagiz, su getirecegiz gibi aslinda belediyelerin asli görevleri olan isleri proje olarak sunuyorlar ama belediye baskanlarinin en önemli görevlerinden birisi sehirde yasayan insanlarin hayatlarini kolaylastirmak ve sosyal projeler gelistirmektir. Bugüne dek belediye baskan aday adaylarinin agzindan engelli bireylerle ilgili tek bir cümle ve proje dahi duymadik. Aday belirleme süreci tamamlandiginda, adaylarin engelli bireylerle ilgili olarak en güzel projelerini görmek istiyoruz. Biz engelli ve engelli aileleri sandiga gittigimizde bize en çok deger veren adaya oy verecegiz. Bizi önemseyeni biz de önemseriz,” dedi.

Kaynak: İHA