Salihli Trafigini Rahatlatacak

Manisa’nin Salihli ilçesinde ilçe trafigini rahatlatacak olan Kirveli-Avar E96 Karayolu alt geçit proje çalismalari basladi. Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, projenin tamamlanmasinin ardindan Kirveli kavsaginda yasanan trafik yogunlugunun sona erecegini ve ulasimin daha güvenli hale gelecegini söyledi.

Salihli Trafigini Rahatlatacak
Manisa Büyüksehir Belediyesi isbirliginde geride kalan 10 yilda Salihli trafigini rahatlatan önemli projelere imza attiklarini belirten Belediye Baskani Kayda, Kirveli-Avar E96 Karayolu alt geçit projesini de Cumhur Ittifakinin gücü ile hayata geçireceklerini vurguladi.

“Salihli’mize hayirli olsun”

Salihli’de ölüm yolu olarak nitelendirilen garaj önü ve Dörtyol kavsagina Bülent Ecevit Köprülü Kavsagi yapildigini anlatan Baskan Kayda, köprülü kavsak ile hem ilçe trafiginin rahatladigini, hem de ölümlü kazalarin önüne geçildigini belirtti.

Salihli’ye 10 yilda 9 köprüyü yaparak hizmete açtiklarini belirten Baskan Kayda, yeni dönem projesi olan Kirveli-Avar E96 Karayolu alt geçit projesinde çalismalarin basladigi müjdesini verdi.

Ülkemizi ve dünyayi etkileyen pandemi ile geçen yil önce yasanan 2 büyük depremin ardindan alt geçit çalismasinin ertelendigini vurgulayan Baskan Kayda, “Salihli halkimizin merakla bekledigi Cumhur Ittifakimizin gücü ile yeni dönem projelerimizden olan Kirveli-Avar E96 Karayolu Alt Geçit projemizde çalismalar basladi.

Karayollari 2. Bölge Müdürlügünden yetkili mühendislerimiz, Belediye Baskan Yardimcim Serkan Sözer, Imar ve Sehircilik Müdürüm Mert Sönmezer, Kirveli Mahalle muhtarimizi Mehmet Emin Kanat ve Gümüs Mahalle muhtarimiz Faruk Bayram ile birlikte, günde 30 bin aracin geçis yaptigi Kirveli kavsaginda incelemeler yapti. Karayollari 2. Bölge Müdürlügü mühendislerimiz, bölgede projelendirme çalismalarina basladi.

Salihli’mize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA