Harçliklarini Biriktirip Filistin'e Yardim Gönderdiler

Manisa’nin Yunusemre ilçesindeki Barbaros Sehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ögrencileri kendi elleriyle yaptiklari kumbaralarda harçliklarini biriktirerek Gazze halkina yardim gönderdi.

Harçliklarini Biriktirip Filistin'e Yardim Gönderdiler
Israil bombardimani altinda 3 aydan fazla bir zamandir yasam mücadelesi veren Gazze halkina bir destek de Manisa’nin Yunusemre ilçesindeki Barbaros Sehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ögrencilerinden geldi. Ögrenciler kendi elleriyle yaptiklari kumbaralarda harçliklarini biriktirerek Gazze’ye gönderilmesini sagladi.

Barbaros Mehmet Savunmaz Ortaokulu Müdürü M. Emin Efe, "Filistin hassasiyetini yüreklerinde tasiyan ve bizlere unutturmayan ögrencilerimize mütesekkiriz. Okulumuz ögrencileri kendi elleriyle yaptiklari kumbaralara harçliklarini atarak Gazzeli kardeslerine destek amaciyla topladiklari yardimlari Türkiye Diyanet Vakfi Manisa temsilcilerine teslim etti. Yaklasik 20 gün süren kampanyada harçliklariyla ve burslariyla toplamda 9 bin 500 TL yardim toplandi. Milli ve manevi degerlere sahip çikan bir nesil yetistirme yolunda bizleri yüreklendiren ögrencilerimize tesekkür ederiz." dedi.

Kaynak: İHA