Baskan Zolan Seçim Çalismalarina Çameli'den Start Verdi

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, 31 Mart Yerel Seçimleri çalismalarina Çameli ilçesinden basladi. 2014’ten bugüne Çameli ve Denizli’nin tamaminda hizmet destanlarini yazdiklarini ifade eden Baskan Zolan, “Isimiz gücümüz Denizli, isimiz gücümüz Çameli” dedi.

Baskan Zolan Seçim Çalismalarina Çameli'den Start Verdi
Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, seçim çalismalarina Çameli’den start verdi. Baskan Osman Zolan’in Çameli programi kapsaminda ilk olarak Çameli Belediyesi’ni ziyaret etti. Baskan Zolan’a Çameli Baskani Cengiz Arslan, AK Parti Çameli Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz, MHP Çameli Ilçe Baskani Murat Genç ve beraberindekiler eslik etti. Daha sonra Baskan Zolan pazaryerinde vatandaslarla bulustu. Çameli esnafiyla da dertlesen Baskan Zolan, hayirli isler diledi.

2014’ten bugüne hizmet destanlari yazildi

2014’ten bugüne Çameli ve Denizli’nin tamaminda hizmet destanlarini yazdiklarini, göreve geldikleri ilk günden bu yana gördükleri sorunlari ve ihtiyaçlari gidermek için gece gündüz demeden çalistiklarini söyleyen Baskan Zolan, “Biz bugün daha önceki seçimlerde oldugu gibi seçim ziyaretimize Çameli ilçemizden basladik. Çameli’yi ziyaret edelim istedik, esnaflarimizi dolastik. Biliyoruz ki Çameli’yi 2014’ten bugüne en üst seviyeye getirmek için hizmetlerle donattik ve en üst seviyede hemsehrilerimizin destegini gördük. Çameli bizi bagrina basti, biz de her türlü hizmeti yapmak için gayret ettik, kostuk. Çameli 10-15 yil önce gelinmeyen, gelinmesi zor olan buraya birisinin tayini çiktiginda sanki zor bir alana gidercesine arzu etmeden, istemeden zorunlu oldugu için gelirdi. 2014’ten itibaren büyüksehir sistemiyle hem Çameli Belediyemiz, hem de biz Çameli’nin eksik olan sosyal donatilarini yerine getirdik” diye konustu Ilçeye kazandirdiklari ilçe otogari, itfaiye, kültür merkezi, altyapi ve üst çalismalari gibi pek çok hizmet ve projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Baskan Zolan, “Denizli’de standart neyse Çameli’de o standarda getirdik” dedi.



Çameli turizm ilçesine haline geldi

Çameli’nin fiziksel yapisi geregi ulasimin geçmiste büyük sikintilar yasadigina dikkati çeken Baskan Osman Zolan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in talimatiyla yapilan yolun sayesinde ilçeye ulasimin kolaylastigini vurgulayarak, ”Bu mevsimde Çameli’ye gelmek çok zordu. Kar yagdiginda yol günlerce kapali kalirdi. Cografya ve toprak yapisi zor ona ragmen Cumhurbaskanimiz sag olsun, talimatiyla güzel yol yaptik ve bu yolun sayesinde buraya ulasim kolaylasti. Çameli bizim yaylamiz, nefes aldigimiz bir yer. 1400 rakimli ilçemiz. Burada üretilen birçok ürünler tadiyla, lezzetiyle, sifasi, görüntüsü, kokusu ve her yönüyle bir baska güzel. Bu ürünlerin üretilmesi konusunda her yönden destek veriyoruz, insallah destek vermeye devam edecegiz. Cengiz Baskanimizin yaptigi tas konaklar basta olmak üzere Çameli yayla turizmi ile turizm ilçesi haline geldi” diye konustu.



“Denizli’mizin yolu açik olsun”

Bugün Çameli’nin bambaska bir çehreye sahip oldugunu, geçmiste kimsenin gelmek istemedigi bir ilçeden bugün insanlarin gelmek istedigi cazibe merkezi bir yer haline geldigini belirten Baskan Zolan konusmasina söyle devam etti; “Çameli’de birçok isler yaptik. Mahallelerimizde ‘kimsenin ayagi toza, çamura degmeyecek’ dedik. Çok sükür bugün o hale geldi Çameli. Çameli bugün hak ettigi noktada, insallah bundan sonra da Çameli, tüm ilçelerimiz ve mahallelerimizi en üst seviyeye çikarmak için gece gündüz gayret sarf edecegiz. Seçim çalismalarimiza ilçe gezilerine Çameli’den baslattik. Allah yolumuzu açik etsin. Denizli’mizin yolu açik olsun. Yine güler yüzle Denizli’mize hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Hizmete devam talebimizi hemsehrilerimiz uygun görürse bir 5 yil daha Denizlimiz ve ilçelerimize hizmet etmenin mutlulugunu yasayacagiz. Nasil Denizli, ilçelerimiz ve mahallelerimiz 10 yil öncesine göre bugün daha güzelse insallah o güzelliklerin üzerine güzellikler koymaya devam edecegiz. Isimiz gücümüz Denizli, isimiz gücümüz Çameli.”
Kaynak: İHA