Baskan Tarhan Açiklamasi 'Halkimizin Mutlulugu Ve Sagligi Için Elimizden Gelen Her Seyi Yapmaya Devam Edecegiz'

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, bölge halkinin saglik hizmetlerine daha iyi erisimini saglamak amaciyla ilçeye yeni bir ’Saglik Ocagi’ kazandirilmasina yönelik çalisma baslatti.

Baskan Tarhan Açiklamasi 'Halkimizin Mutlulugu Ve Sagligi Için Elimizden Gelen Her Seyi Yapmaya Devam Edecegiz'
Mezitli Belediyesi ile özel bir insaat firmasi arasinda, Viransehir Mahallesi’nde bulunan 318 Ada/3 Parseldeki 2 bin 574 metrekarelik park alani üzerine saglik ocagi insa edilmesine yönelik anlasma saglandi. Toplam oturumu 127 metrekare olan tek katli yapinin insaat maliyetinin tamamini karsilayacak olan insaat firmasi, yapilacak saglik ocagi projesinin Mezitli Belediyesi tarafindan onaylanmasi sartiyla söz konusu alanda insaata baslayacak.

Protokol imzalandi

"Mezitli Belediyesi Saime Oktay Saglik Ocagi" ismi verilecek olan saglik ocagina yönelik protokol, Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan ve insaat sirketi sahibi Levent Oktay arasinda imzalandi. Mezitli Belediyesi olarak görevlerinin disinda olmasina ragmen halkin yararina çalismalara her zaman destek olduklarini dile getiren Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, “Ilçemizde 10 yillik süreçte saglik hizmetlerinde önemli adimlar attik. Belediyemizin sorumlulugu olmamasina ragmen halkimizin sagligi ve mutlulugu için özel bir insaat firmasi ile protokol imzaladik. Bu is birligi sayesinde insaat sirketi, saglik ocaginin yapimi için gerekli çalismalara baslamis olacak. Mezitli Belediyesi olarak, halkimizin mutlulugu ve sagligi için elimizden gelen her seyi yapmaya devam edecegiz. Bu projenin hayata geçirilmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyor, saglik ocaginin Mezitli halkina hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA