Antika Meraklilari Bu Pazarda

Antalya’da Muratpasa Belediyesi’nin her ayin 2’nci pazar günü Yesilbahçe Mahallesi’nde yer alan Dedeman Kapali Pazar yerinde düzenledigi ‘Antika Günleri’ 15’inci kez meraklilariyla bulusacak.

Antika Meraklilari Bu Pazarda
Antalya’da, korunmaya deger ata yadigarlarini, mobilyadan kitaplara ve fotograflara, tarihe taniklik etmis objelerin meraklilariyla bulustugu antika günleri her ayin 2’nci pazar gününde Dedeman Kapali Pazar yerinde kurulmaya devam ediyor.

Ilki 11 Aralik 2022’de gerçeklesen pazar, bu ay 15’inci kez kurulacak. 11 Subat Pazar, saat 09.00’da açilacak pazar 18.00’e kadar ziyaretçilerini agirlayacak. Kurulan pazarda eski basim kitaplar, plaklar, pullar, bakir kaplar, eski porselenler, fotograf makinalari, radyolar, daktilolar, kasetler ve saatler tarihe taniklik etmis yüzlerce esya yer alacak.

Muratpasa Belediyesi’nin Antalya Ikinci El Esya ve Geri Dönüsümcüler Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi’yle düzenledigi Antika Günleri’nde sanatsal ve tarihi anlamda koleksiyon degeri olmayan malzemelerin sergilenmesine izin verilmiyor. Objeler uzman koleksiyonerler tarafindan incelenip onaylandiktan sonra stantlarda yer bulabiliyor.
Kaynak: İHA