20 Yil Cezasi Onaylanan Zanli 1 Yil Sonra Orhangazi'de Yakalandi

Antalya’nin Alanya ilçesinde 2015 yilinda meydana gelen ve 12 yasindaki bir çocugu istismar ile suçlandigi ileri sürülen bir sahis, 2023 yilinda 20 yillik cezasinin onaylanmasinin ardindan kayiplara karismisti. Zanli Orhangazi Emniyet Müdürlügü ekiplerinin takibi sonrasinda Orhangazi’de yakalanarak gözaltina alindi.

20 Yil Cezasi Onaylanan Zanli 1 Yil Sonra Orhangazi'de Yakalandi
Alinan bilgilere göre, 2015 yilinda 12 yasindaki bir kiz çocuguna cinsel istismardan hakkinda dava açilan ve davasi devam ederken 2023 yilinin Ocak ayinda 20 yil hüküm giyen S.Ö.(48) ile ilgili Alanya Cumhuriyet Savciligi yakalama karari aldi.

20 yillik cezasi onanmisti

Alanya’da meydana gelen olay sonrasinda geçen yil davasi sonuçlanan ve hakkinda yakalama karari bulunan S.Ö. firari durumdaydi. Orhangazi Emniyet Müdürlügü ekipleri zanlinin Orhangazi’de oldugu istihbaratini aldi. Takibe alinan zanli Orhangazi sehir merkezinde polis tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Adliyeye sevkedildi

S.Ö., 20 yillik kesinlesen cezasi nedeniyle Orhangazi Emniyet Müdürlügü’ndeki islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilerek Orhangazi Adliyesine sevkedildi.
Kaynak: İHA