'Maziden Atiye Ahlat' Kamp Ekibi Bayburt'a Döndü

’Maziden Atiye Ahlat’ programina katilan ögrenciler, Bitlis’in Ahlat ilçesinde tarihi ve kültürel gezilerle, kültür sanat etkinlikleriyle, konser ve siir geceleriyle, kitap ve sinema tahlilleriyle, söylesi ve yarismalarla yariyil tatilini dolu dolu geçirdiler. Çesitli etkinliklerle kampta yaklasik bir hafta geçiren ögrenciler, Bayburt’a geri döndüler.

'Maziden Atiye Ahlat' Kamp Ekibi Bayburt'a Döndü
Farkli illerden gelerek kampa katilan ögrenciler, Ahlat’ta bulunan Selçuklu Sehitligi, Emir Bayindir Köprüsü, Meydan Cami, Harabe Sehir, Magara Evler, Osmanli Kalesi ve müzesini gezdiler.

Selçuklu Meydan Mezarligi gezi programina katilan ögrenciler program çerçevesinde, tarihi ve kültürel gezilerle, kültür sanat etkinlikleriyle, konser ve siir geceleriyle, kitap ve sinema tahlilleriyle, söylesi ve yarisma gibi çesitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler.

Bayburt’tan ögretmenleri gözetiminde yola çikan 8 ögrenci, dolu dolu geçirdikleri kamp sonrasi Bayburt’a döndüler. Farkli kültürle tanismaktan büyük mutluluk duyan ögrenciler, kamptan keyif aldiklarini vurgulayarak, yariyil tatilini dolu dolu geçirdiklerini kaydettiler.
Kaynak: İHA