Kombilerde 7 Yil Garanti Imkani

Baymak, çevre dostu tam yogusmali kombi modelleri Duotec ve Lunatec ile kullanicilara 3 yillik standart garantiye ek, ücretsiz 4 yil ekleme ile 7 yil garanti imkani sundugunu duyurdu.

Kombilerde 7 Yil Garanti Imkani


Gelismis teknolojisi ve genis ürün gamiyla isitma sogutma sektöründe önde gelen markalardan Baymak, müsterilerine 7 yillik garanti süresi imkani sundugu açikladi.



Marka garantisi süresi ile ilgili su açiklamayi yapti:

’’Tam yogusmali kombi modelleri Duotec ve Lunatec için ilk çalistirma islemini 31 Mart 2024 tarihine kadar yaptiran müsterilerine 3 yillik standart garanti süresine ek bir ücret ödemeden 4 yil daha garanti ekleyerek 7 yil garanti avantaji sunuluyor.

Duotec ve Lunatec kombi serisi tasarimi, genis kapasite araligi ve teknolojisiyle kullanici memnuniyetinde üst siralara adini yazdiriyor. Tam yogusmali kombilerde kisin konforunu tasarrufla birlestiren Baymak Duotec ve Lunatec kombiler, teknik özellikleriyle de fark olusturuyor.

Duotec Ailesi; Duotec Compact, Duotec, Duotec DHW olmak üzere 3 farkli modele sahip. A enerji sinifina ve yüzde 93’e varan verim degerine sahip Duotec Serisi kombiler, kolay kullanimi ile konfor sunuyor. Premix tam yogusmali Duotec kalitesi ve tasarimi ile öncelikli tercih edilen modellerden. Tam yogusmali ve kullanici dostu Duotec Compact, 24 - 30 model seçenekleri ile A enerji sinifi olmasinin yaninda yüzde 92’ye varan verim degerine sahip. Ayrica sik bir panele sahip olan Duotec tam yogusmali kombiler de 33 - 42- 45 model seçenekleriyle sunuluyor. Duotec DHW ise 42 modeli ise harici boyler baglanabilen bir çikisa sahip olmasiyla, harici boyler ile kullanimi ile kullanim sicak su talebi olan kullanicinin talebini karsilayip, konfor sagliyor.

Yüzde 94 mevsimsel isitma verimliligi ile yüksek tasarruf saglayan Lunatec ise A sinifi enerji verimliligi ile Baymak’in sürdürülebilirlik yaklasimini yansitiyor. Lunatec 20, Lunatec 24, Lunatec 30 ve Lunatec 35 seçenekleri ile satista olan modelin en önemli özelliklerinden birisi, yüzde 20’ye kadar hidrojen karisimi ile çalismaya uyumlu olmasi. Yeni ve üstün Avrupa teknolojisi ile üretilen Lunatec tam yogusmali kombi, paslanmaz silindirik çelik brülör ile dogalgaz, propan ve LPG’ye uygun kullanim avantaji sagliyor. Sundugu avantajlar ile kis aylarinin en çok tercih edilen modellerinden olan Lunatec, daha düsük ses seviyesi ve kompakt boyutlari sayesinde yerden tasarruf ederken servis kolayligi ile tercih ediliyor. Su ön isitma özelligi ile yüksek sicak su konforu saglayan modelin, kolay ayarlanabilir paneli kullanici dostu Lunatec tam yogusmali kombiye ilgiyi arttiriyor.’’
Kaynak: İHA