Baskan Yalçin Yeniden Talas Adayi

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, yeniden Cumhur Ittifaki Talas Belediye Baskan Adayi oldu.

Baskan Yalçin Yeniden Talas Adayi


Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli aday tanitim toplantisiyla Talas Belediye Baskanligi için adayligi ilan edilen Baskan Yalçin, Talas’ta 5 yil boyunca gerçeklestirdigi farkli ve özel hizmetlerle dikkat çekti. 2019 yili yerel seçimlerinde 100 Agartan Projelerle yola çikan ve 5 yili 214 projeyi hayata geçirerek tamamlayan Baskan Yalçin, özellikle 7/24 uyumayan kütüphane olmak üzere kütüphaneler, sosyal tesisler, müzeler ile engelliye ve sosyal dayanismaya yönelik hizmetlerle dikkat çekti.

YENIDEN YESIL TALAS

Baskan Yalçin, 70 yeni park yaparak Talas’a toplam 400 bin m yeni yesil alan kazandirdi. Bununla birlikte ‘sorumlu belediyecilik’ anlayisinin en güzel örneklerini sergileyen Baskan Yalçin, okul, cami, aile sagligi merkezi, Kizilay binasi yapimi ile uzaktan egitime tablet destegi gibi konularda yaptigi çalismalarla takdir topladi.

BELEDIYE MAHALLEMIZDE ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL ALDI

Bunun yani sira göreve gelir gelmez Belediye Mahallemizde uygulamasiyla kirsal mahallelere yapacagi önemli hizmet ve yatirimlarin sinyalini veren Baskan Yalçin, aradan geçen 5 yillik süre zarfinda tarim araçlari, tohum destegi, küçükbas hayvan destegi, asi destegiyle sürekli üreticinin yaninda oldu. Özellikle Tarim Anneleri Ev’leniyor projesi ile geçici tarim isçilerinin barinma sorununa köklü çözüm getirdi.

SEFFAF ODA TÜRKIYE’YE ÖRNEK

Seffaf Odada Baskanla Basbasa gibi Türkiye’ye örnek bir projeyi hizmete sunan Baskan Yalçin, esnaf bulusmalari, kitap okumalari gibi programlarla sürekli halkin, esnafin ve gençlerin içinde oldu.

Baskan Yalçin’in adayliginin yeniden ilan edilmesi Talas’ta da heyecanla karsilandi. Alinan karardan son derece memnun olduklarini ifade eden Talaslilar, ‘Baskanimiz Talas’a çok sey yapti. Önümüzdeki 5 yilda çok daha güzel islere imza atacaktir.” seklinde görüslerini dile getirdi.

5 YILDA 10 ÖDÜL

Yaptigi basarili çalismalarla dikkat çeken Baskan Yalçin, örnek hizmet ve yatirimlariyla da birçok kez ödüle layik görüldü.

5 yillik süre içerisinde 10 farkli konuda birbirinden degerli 10 ödülün sahibi olan Baskan Yalçin, gerek Talas ve Kayseri’de gerekse de ülke çapinda takdirle karsilandi.
Kaynak: İHA