Baskan Kaplan, Koçarli'da Mesalelerle Karsilandi

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan belediye baskanligina yeniden aday gösterilirken, Baskan Kaplan’in adaylik açiklamasi AK Parti Genel Baskan Vekili Efkan Ala’nin katilimiyla gerçeklesen Ilçe Belediye Baskanlari Tanitim Toplantisi’nda açiklandi. Aydin Atatürk Kapali Spor Salonu’nda cosku içerisinde gerçeklesen programda AK Parti Aydin Ilçe Belediye Baskan adaylari Aydinlilara tanitildi. 31 Mart’ta yapilacak Mahalli Idareler Seçimleri’nde yeniden AK Parti’nin Koçarli Belediye Baskan adayi olan Mevcut Baskan Nedim Kaplan "Türkiye Yüzyili vizyonuyla memleketimiz için yine ayni gayretle çok çalisacagiz" dedi.

Baskan Kaplan, Koçarli'da Mesalelerle Karsilandi


Nedim Kaplan’in yeniden Koçarli Belediye Baskanligi için aday gösterilmesi ilçede büyük bir sevinç yasatirken, aday tanitim toplantisi sonrasi ilçeye gelen Baskan Kaplan, Koçarli’da mesalelerle ve coskuyla karsilandi. Koçarli Belediye Baskani Kaplan düzenlenen aday tanitim toplantisinin ardindan geldigi Koçarli’da yaptigi açiklamada, “Ilçemize bes yilda kazandirdigimiz 100’den fazla esere yenilerini ekleyecegiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle yeniden Koçarli Belediye Baskani Adayi olarak ilçemizin gelisimini sürdürecegiz. Türkiye Yüzyili vizyonuyla, her zaman oldugu gibi gerçek, üretken, adil, erisilebilir, yenilikçi, çagdas ve güçlü belediyecilik anlayisi ile memleketimiz için yine ayni gayretle çok çalisacagiz. Tüm hemserilerime sevgi ve destekleri için sükranlarimi sunarim" dedi.



"Simdi hesap günü"

Koçarli Mevcut Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Nedim Kaplan konusmasinin devaminda “Simdi hesap günü muhasebe günü. Kime hesap verecegiz. Tabii ki Koçarli halkina. Biz 5 yildir kimsenin kafasini öne egdirmedik. Bundan sonra da egdirmeyecegiz. Ister sagci ister solcu olsun 23 bin ferdimizin herkesin oyuna talibiz tüm hemserilerimizin onayini istiyoruz. Hep birlikte daha iyi bir Koçarli’yi imar ve ihya etmek için çalisiyoruz ve çalismaya da devam edecegiz" ifadelerine yer verdi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkin teveccühü ve tevazuuyla göreve gelen Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, geride biraktigi 5 yillik süre içerisinde ilçe genelinde önemli projeler hayata geçirirken, Koçarli tarihinde ilk kez bu denli yatirimi Baskan Nedim Kaplan döneminde alan Koçarli ilçesi marka ilçe olma yolunda emin adimlar ile ilerliyor. Baskan Kaplan açiklamalarinda Koçarli’nin geçtigimiz 5 yil içerisinde ilçe tarihi boyunca yapilan en büyük yatirimi aldigini ifade ederek, “Tüm ekibimiz ile ilk günkü heyecanla 5 yilda çok yol kat ettik. Ama yolumuz daha uzun. Vatandaslarimizin beklentilerine cevap veren, vatandasin geçmiste olan talepleri dogrultusunda, bizim de halkimiza verdigimiz sözleri bir bir hayata geçirdik. Bundan sonra da durmadan çalismaya devam edecegiz. Insallah önümüzdeki dönemde de birçok yatirimi ve projemizi hemserilerimizin hizmetine sunacagiz. Türkiye Yüzyili ayni zamanda Koçarli Yüzyili olacak. Koçarli 2024 yilinda da yatirimlarin ardi arkasi kesilmeyecek, hizmetlerimizi en iyi sekilde gerçeklestirme adina azim ve kararliligimiz sürecektir. Koçarlimizin 5 yilda çehresi degisti ve Koçarli’miz için ne yapsak azdir” dedi.



Baskan Kaplan ayrica “5 yilda gerçeklestirdigimiz projelerimizin yaninda önümüzdeki dönemde de, Sosyal Belediyecilik, Kültür ve Sanat Belediyeciligi ve Çevre Belediyeciligi konusunda ilçemize hizmette gece gündüz hizmet vermeye devam edecegiz. Bunlarin yaninda ilçemizin özellikle Güvenli ve Dirençli Sehirler arasinda ki yerini alacak. Eser ve siyaset belediyeciliginin yaninda Katilimci Belediyecilik, Hizmet ve Icraat Belediyeciligi ve Vizyoner Belediyecilikle ilçemizi tanistiracagiz. Bizlere bu yolda sonuna kadar güvenerek yeniden aday gösteren ve destek veren basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere tüm bakanlarimiza, milletvekillerimize, tesekkür ederek sükranlarimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA