Macbeth Abla Oyunu Begeni Kazandi

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu “Macbeth Abla” adli oyunun prömiyer (ilk) gösterimi ile seyircisiyle bulusurken oyun büyük begeni kazandi.

Macbeth Abla Oyunu Begeni Kazandi
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle bulusan Macbeth Abla adli oyun Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun diger sezon oyunlari Hayat Gazinosu ve Kalbimdeki Pervane gibi sanatseverlerin ilgisini çekerek kapali gise sahnelenmeye basladi.

Ilk gösteriminde oyuncular basarili performanslariyla göz doldururken sahnedeki enerjileriyle de izleyenleri mest etti. Gençlik Tiyatrosu ekibinin profesyonel oyunculari aratmayan oyunculuklariyla sahneledigi oyun sanatseverler tarafindan büyük bir keyifle izlendi. Oyunun sonunda sahneye gelen Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, “Sadece oyun oynayanlar degil arka planda görev yapan bütün gençlerimiz tamami kendi kentimizin çocuklari, kendi kentimizin insanlari. Bundan dolayi çok gurur duyuyorum” diyerek oyunda görev alan herkesi tebrik etti ve çiçek takdiminde bulundu. Baskan Bakkalcioglu ayrica izleyicileri bu aksamki Zeki Müren ve Sükrü Tunar Konser programina davet e

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu Macbeth Abla adli oyunlari ile 7 Subat 2024 Çarsamba ve 9 Subat 2024 Cuma günü saat 20:00’de Metristepe Kültür Merkezi’nde 2 kez daha sahne alarak tiyatroseverlerle bulusmaya devam edecek.
Kaynak: İHA