DPÜ'de ILTEM Bilgilendirme Toplantisi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ? Ileri Teknolojiler Tasarim Arastirma Gelistirme ve Uygulama Merkezi (ILTEM) tarafindan düzenlenen ve Ekim 2023 itibariyle ILTEM bünyesinde yürütülen süreç ve iyilestirmelere dair detayli bilgi paylasiminin yapildigi ILTEM bilgilendirme toplantilarinin ilki Fen Edebiyat Fakültesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirildi.

DPÜ'de ILTEM Bilgilendirme Toplantisi
Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoglu Yakup Bey Konferans Salonu’nda yapilan toplantiya Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Özer Aydin, Fen Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Rahmi Kasimogullari, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardimcisi Prof. Dr. Orman Murat Kalfa, ILTEM Müdürü Prof. Dr. Güray Kara katildi.

ILTEM Müdürü Prof. Dr. Güray Kaya’nin gerçeklestirdigi sunum sayesinde katilimci ögretim üyeleri, ILTEM bünyesinde yürütülen analiz süreçleri (is akis), otomasyon sistemi, tahakkuk (faturalandirma, kaynak aktarimi), merkez bünyesinde gerçeklestirilecek egitimler ve benzeri isleyislere dair ayrintilari soru cevap seklinde ögrenme imkanina sahip oldu.

Katilimcilarin görüs, istek ve önerilerine de yer verilen toplanti, Prof. Dr. Kaya’nin tesekkür ve temennileri ile sona erdi.
Kaynak: İHA