Yemeksepeti, Yönetim Kadrosunda Önemli Atamalar Gerçeklestirdi

Yemeksepeti, operasyonel verimliligini ve müsteri memnuniyetini artirma yolunda bir dizi atama gerçeklestirdi. Atanan yeni liderler, finansal raporlama, insan kaynaklari, satis ve müsteri iliskileri, ticaret ve tedarik zinciri yönetimi gibi kritik alanlarda Yemeksepeti’nin genel hedefleri dogrultusunda çalismalarini sürdürecekler.

Yemeksepeti, Yönetim Kadrosunda Önemli Atamalar Gerçeklestirdi
Türkiye’de hizli ticaretin önde gelen markalarindan Yemeksepeti, sektördeki lider konumunu daha da güçlendirmek ve pazardaki degisen dinamiklere hizla adapte olmak amaciyla yönetim kadrosunda önemli atamalar gerçeklestirdi. Bu stratejik hamlelerin, sirketin operasyonel verimliligini ve müsteri memnuniyetini artirma hedefleri dogrultusunda yapildigi belirtildi.

Finansal raporlama, muhasebe ve IK güçlendirildi

Verilen bilgiye göre; son dönemde yapilan atamalarla, Yemeksepeti’nin her bir departmani sirketin genel hedefleriyle daha uyumlu hale getirildi.

Özellikle finansal raporlama ve muhasebe süreçlerinin güçlendirilmesi amaciyla Begüm Gözde Ertas, Muhasebe ve Finansal Raporlama Direktörü olarak göreve basladi.

Gözde Ertas, bu rolüyle muhasebe, vergi ve finansal raporlama süreçlerinde liderlik ediyor.

Insan kaynaklari ve çalisan iliskileri alaninda yapilan önemli bir diger atama ile Seref Inceoglu, Çalisan Iliskileri ve Insan Kaynaklari Operasyonlari Direktörü olarak atandi. Inceoglu’nun sorumluluk alanlari arasinda çalisan iliskileri ve operasyonlar, bütçe yönetimi, bordro, IK bilgi sistemleri ve analitigi süreçleri yer aliyor.

Satis ve müsteri iliskileri ile tedarik zinciri optimizasyonuna yatirim

Satis ve müsteri iliskileri cephesinde, Burcu Karatas Global ve Yerel Zincir Markalarin Yönetimi ve Key Account Yönetimi Direktörü olarak atandi. Karatas’in liderlik ettigi ekip, global ve yerel zincir markalarin yönetimi ve NCR satislarindan sorumlu.

Ticaret ve tedarik zinciri yönetimi alaninda Melis Erel Onay, Ticaret Direktörü ve Eren Gezer Tedarik Zinciri Direktörü olarak terfi etti. Onay ve Gezer, Q Commerce ticaret, satin alma ve tedarik zinciri süreçlerinde liderlik ediyorlar.

Satis ve müsteri iliskileri gelistirilecek

Son olarak Pamir Yanik; Satis, Kazanim ve Tutma Direktörü olarak Yemeksepeti bünyesine katildi.

Yanik, satis stratejilerini yöneterek müsteri kazanimi ve tutma süreçlerine odaklanacak. Yanik’in atamasi, markanin satis ve müsteri iliskileri konusundaki hedeflerine ulasmasinda önemli bir rol oynayacak.

Markanin önemli atamalari, sirketin sektördeki rekabetçiligini artirma ve pazardaki pozisyonunu daha da güçlendirme hedeflerini destekliyor.
Kaynak: İHA