Soydan Açiklamasi' Biz, Birligin Gücü Ve Projelerimizle Geliyoruz'

Cumhur Ittifaki İçel Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Serdar Soydan, “Orasi senin, burasi benim yetki alanim tartismalari yerine, çözüm üreten bir yönetim anlayisiyla yolumuzda ilerliyoruz. Biz, birligin gücü ve projelerimizle geliyoruz” dedi.

Soydan Açiklamasi' Biz, Birligin Gücü Ve Projelerimizle Geliyoruz'
Cumhur Ittifaki İçel Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Serdar Soydan, seçim çalismalari kapsaminda Akdeniz ve Yenisehir ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi. Suphi Öner Ögretmenevi’nde gerçeklesen toplantiya, MHP İçel Milletvekili Levent Uysal, Cumhur Ittifaki Akdeniz Belediye Baskan Adayi Mustafa Gültak, Cumhur Ittifaki il ve ilçe teskilatlarinin yani sira çok sayida muhtar katildi.

İçel’i her anlamda daha yukari tasimak adina gayret sarf eden muhtarlarla bir arada olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu belirten Soydan" Ilk günden bu yana kentin dinamikleriyle, ortak degerleriyle birlikte yönetim savundugumuzu ifade ediyoruz. Bu noktada gerek sosyal yardimlar gerekse yapilmasi planlanan projelerden ilk muhtarlarimizin haberdar olmasi gerektiginin farkindayiz. Biz de her daim sizlerle istisare halinde olacagiz ve bu sekilde ilerleyecegiz. Vatandaslarimizin mutlulugu için sizlerin görüs, öneri ve talepleri bizim için çok kiymetli”diye konustu.



"Yapilmasi gerekenlerin farkindayiz"

Konusmasini sürdüren Soydan, “Biz, ‘İçel’i Hisset, İçel’i Yasa’ ana temasini hedef belirleyerek yola çiktik. Baktik ki kentimizin birçok sorunu ve eksigi var. Var olanlari biliyoruz, yapilmasi gerekenlerin de farkindayiz. Biz hala ulasim sorununu çözememis bir sehiriz. Gerek cografi konum itibari ile gerek tarihi, dogasi ile dört dörtlük olan bir kentin maalesef bir büyüksehir statüsünde yönetilmemesi bizi üzüyor. Artik İçel’in gelecegini her alanda vizyon projelerle ileri seviyeye getirmemiz gerekiyor. Çünkü İçel bunu hak ediyor” ifadelerini kullandi.

Soydan sözlerini su cümlelerle noktaladi: “Orasi senin, burasi benim yetki alanim tartismalari yerine, çözüm üreten bir yönetim anlayisiyla yolumuzda ilerliyoruz. Biz, birligin gücü ile projelerimizle geliyoruz. Cumhur Ittifaki tüm projeleri yapabilecek güç ve iradededir. Sözümüzün eriyiz. İçel’de gerçek ve üretken belediyecilik nasil yapilir tüm dünyaya ilan edecegiz.”
Kaynak: İHA