Saricaoglu'na Ögretmen Duasi

Samsun’un Kavak Ilçe Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Adayi Ibrahim Saricaoglu, ilkokul ögretmenin elini öpüp duasini aldi.

Saricaoglu'na Ögretmen Duasi
31 Mart yerel seçimlere yönelik çalismalarini yogun bir biçimde devam ettiren Kavak Belediye Baskani ve Adayi Ibrahim Saricaoglu, ilçede gerçeklestirdigi esnaf ziyaretleri sirasinda yolda karsilastigi ilkokul ögretmeni Yasar Çakin’in elini öpüp hayir duasini aldi.

Bir zamanlar ögrencisi olan Baskan Saricaoglu’na yerel seçimler için basari dileklerini ileten emekli ögretmen Yasar Çakin, “Ibrahim sinifimin en basarili ögrencilerinden birisiydi. Ayni basarisini hastane müdürlügü yaptigi yillarda ve sonrasinda belediye baskanligi döneminde de sürdürdü. Kavak için güzel çalismalar yapti. Burayi sanayi sehrine dönüstürdü ve gençlerimizi gurbetten kurtardi. Kendisine girecegi seçimde basarilar diliyorum. Memleketine daha uzun yillar hizmet edecegine inaniyorum” dedi.

Yolda karsilastigi ilkokul ögretmeninin elini öperek halini hatirini soran Baskan Saricaoglu, ögretmeni Yasar Çakin’a güzel dilekleri ve duasi için tesekkür etti.
Kaynak: İHA