Sans Eseri 29 Subat'ta Nikah Masasina Oturdular

Konya’da sans eseri seçtikleri 29 Subat tarihinde nikahlari kiyilan ve evlilik yil dönümlerini 4 yilda bir kutlayacaklarini sonradan fark eden Serife Nur ve Fatih Kara çifti, nikah tarihlerinin planli olmadigini belirterek, evlilik yil dönümlerini nikah tarihinde olmasa da dügün tarihinde kutlayabileceklerini söyledi.

Sans Eseri 29 Subat'ta Nikah Masasina Oturdular
Konya’da evlenmek için Selçuklu Belediyesi Evlendirme Dairesine basvuran Serife Nur Kamaci (22) ve Fatih Kara (23) çifti, nikah tarihi olarak 29 Subat tarihinin müsait olmasi nedeniyle bu tarihte karar kildi. Nikah tarihlerini alirken evlilik yil dönümlerini 4 yilda bir kutlayacaklarindan habersiz olan Serife Nur ve Fatih Kara çiftçi, 29 Subat tarihinde Selçuklu Belediyesi Evlendirme Dairesi Salonunda kiyilan nikah töreniyle dünya evine girdi. Evlilik yil dönümlerinin 4 yilda bir gelecek olmasindan dolayi umutlarini kaybetmeyen çift, nikah tarihi olmasa da dügün tarihinde evlilik yil dönümlerini kutlayabileceklerini ifade etti.



"Benim için degil ama esim için sansli oluyor"

Evlilik yil dönümlerinin sans eseri 29 Subat’a denk geldigini belirten Fatih Kara, "4 yilda bir yasanan 29 Subat günü bize denk geldi. Bu tarihi özellikle seçmedik ama iyi oldu. Sene sene kutlariz yil dönümünü. Denk gelmeyen günlerde bir gün önce veya bir gün sonra yil dönümümüzü kutlariz” dedi.

Fatih Kara ile nikah masasina oturan Serife Nur Kara ise, “4 yilin bedeli agir olur tabi... Esimin de dedigi gibi planli olmadi. Günü öyle denk geldi ama olsun nasip böyleymis. Nikah günü olmasa da dügün günü kutlanir. Her yil dügün tarihi var o garanti. Benim için degil ama esim için sansli oluyor. Ben her sene hediyemi beklerdim ama yine de alir” diye konustu.

Kaynak: İHA