Malatya'da 'Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri' Basladi

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanliginca gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri" Malatya’da basladi.

Malatya'da  'Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri' Basladi
Malatya’da, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi koordinasyonunda organize edilen, bakanliklar, Cumhurbaskanligi ofisleri, Cumhurbaskanligina bagli kuruluslar, emniyet, jandarma, üniversiteler ve çesitli kurumlarin stant açtigi etkinlige ögrenciler ve aileler yogun ilgi gösterdi. Ögrenciler ve aileleri stantlarda kurumlarin burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programlariyla ilgili bilgi alirken, emniyet ve jandarmanin olay yeri inceleme stantlari yogun ilgi gördü.

Bilgi yarismasi, sosyal ve kültürel aktivitelerin de yer aldigi etkinlikte ziyaretçiler, emniyet ve jandarma bünyesinde kullanilan çesitli teknolojik cihazlar, silahlar ile savunma sanayisinden teknolojiye, iletisimden tarima kadar birçok alanda üretilen ürünleri de inceleme imkani buldu.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanliginca gençlere yönelik düzenlenen yaklasik 30 kurum ve kurulusun açtiklari stantlarla burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programlariyla ilgili katilicilara bilgilendirmede bulundugu etkinlik iki gün sürecek.
Kaynak: İHA