Kirmizi Isikta Bekleyen Araca Çarpan Otomobilin Sürücüsü Ve Esi Hayatini Kaybetti

Konya’da kirmizi isikta bekleyen hafif ticari araca otomobilin arkadan çarpmasi sonucu meydana gelen trafik kazasina, otomobil sürücüsü ile esi hayatini kaybetti.

Kirmizi Isikta Bekleyen Araca Çarpan Otomobilin Sürücüsü Ve Esi Hayatini Kaybetti
Kaza, 14.00 siralarinda merkez Selçuklu ilçesi Asagipinarbasi Mahallesi Ankara Caddesi Aselsan Kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Konya istikametine seyir halinde olan 68 yasindaki Mehmet Aslan idaresindeki 42 BC 771 plakali otomobil, kavsakta kirmizi isikta bekleyen Ali A. idaresindeki 27 ATB 382 plakali Volkswagen marka hafif ticari araca çarpti. Diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalesinde sürücü Mustafa Aslan ile araçta yolcu olarak bulunan 68 yasindaki esi Azime Aslan’in olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Polis ekipleri ise trafik akisini kontrollü olarak sagladi. Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan kazada hayatini kaybeden kari kocanin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Konya Sehir Hastanesi morguna kaldirildi. Kazaya karisan araçlar ise emniyet otoparkina kaldirildi.

Kazada hayatini kaybeden sürücünün çarptigi hafif ticari aracin sürücüsü Ali A., “Biz Ankara’dan geliyoruz Konya’da tarim isçisi olarak çalisiyoruz. Ben kirmizi isikta durmustum bir anda bana arkadan bir araç vurdu. Benim aracim 30 metre ileriye gitti. Daha kirmizi isik yaniyordu olay yerine yakin bir polis ekibi kazayi gördü. Bizde bir sey yok çok sükür” diye konustu.

Kaynak: İHA