Kaymakam Özçelik Açiklamasi 'Vatandas Odakli Hizmet Anlayisiyla Hareket Ediyoruz'

Bitlis’in Hizan Kaymakami Nurhalil Özçelik, kaymakamlik olarak vatandas odakli hizmet anlayisi ile hareket ettiklerini söyledi.

Kaymakam Özçelik Açiklamasi 'Vatandas Odakli Hizmet Anlayisiyla Hareket Ediyoruz'
Köy ziyaretleri çerçevesinde Kalkanli, Nurs, Ortaca ve Soguksu köylerini ziyaret eden Kaymakam Özçelik, köylerin genel sorunlari ve yapilan çalismalar hakkinda muhtarlardan bilgi alarak vatandaslarin ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Kalkanli ve Nurs köylerindeki okullari da ziyaret eden Kaymakam Özçelik, ögretmenlerle toplanti gerçeklestirerek okul idarecilerinden okullarin genel durumu hakkinda bilgi aldi. Okul bahçesinde ögrencilerle de vakit geçiren Kaymakam Özçelik, ögrencilere egitim ögretim hayatlarinda basarilar dileyerek çesitli hediyeler dagitti.

Kaymakam Özçelik; köylerin ihtiyaçlarini, sorunlarini ve taleplerini yerinde incelemek ve bunlar için çözüm üretebilmek için köy ziyaretlerine devam etme gayretinde olduklarini ifade ederek, “Bütün amacimiz köylerde yasayan vatandaslarimizin daha huzurlu bir ortamda yasamalari için sizlerin sorunlarinizi çözmek, yasam standartlarini mümkün olan en iyi seviyeye getirmek için kaymakamlik olarak vatandas odakli hizmet anlayisi ile hareket ediyoruz. Bugün de sizlerle bir araya gelerek hasbihal ettik, sorun ve taleplerinizi dinledik. Bizleri bugün en güzel sekilde karsilayip misafir ettiginiz için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA