Ilk Dogum Günlerini 2028'Te Kutlayacaklar

Kayseri Sehir Hastanesi’nde 4 yilda bir gelen 29 Subat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, ilk dogum günlerini 2028’te kutlayacak.

Ilk Dogum Günlerini 2028'Te Kutlayacaklar
Her yil yaklasik 10 bin dogumun meydana geldigi Kayseri Sehir Hastanesi’nde bugün farkli bir heyecan yasandi. 4 yilda bir gelen 29 Subat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, hayata ‘merhaba’ dedi.

Saglikli bir sekilde dünyaya gelen bebekler, ilk dogum günlerini ise 29 Ocak 2028’te kutlayabilecek.

Kayseri Sehir Hastanesi Kadin Dogum Uzmani Dr. Gülender Tas, annelerinde heyecanli oldugunu söyleyerek, “Kayseri Sehir Hastanesi 6 yildan beri çalismaktadir. 3. Basamak bölge hastanesi olarak çalisiyoruz. 13 poliklinigimizde 25 doktorumuz var ve yillik ortalama 10 bin dogumumuz olmaktadir. Günde bin hastaya hizmet vermekteyiz. Kadin dogum salonu, ameliyathane ve acil olarak çalisiyoruz. Bugün de gece 12’den itibaren 16 dogumumuz gerçeklesti. Bebeklerini saglikla kucaklarina alan annelerimiz odalarinda dinleniyorlar. Annelerde heyecanli. Bu tarih her zaman gerçeklesen bir tarih degil. O yüzden bebeklerimizde çok özeller. Annelerimizde bu yüzden mutlular. Bizlerde hekimler olarak çok mutluyuz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA