Ikinci Köprünün Montaji Basladi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün vizyon projelerinden biri olan ve Türkiye Belediyeler Birligi’nden ödül alan Asar Deresi Projesinde çalismalar hizla sürüyor. Birinci köprünün ardindan, imalati tamamlanan ikinci köprünün de montaji yapilmaya baslandi.

Ikinci Köprünün Montaji Basladi
Düzce Belediyesi’nin büyük projelerinden biri olan ve Baskan Faruk Özlü’nün sehrin çehresini degistirmek hedefi dogrultusunda projesi hazirlanan “Asar Deresi Projesi” hizla ilerliyor. Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan birinci seçilen ve ödüle layik görülen projenin, Küçüksü Köprüsü ile Saguç Köprüsü arasinda kalan 430 metrelik birinci etabinda yer alan asma köprülerde çalismalar sürüyor.

Dere içerisindeki amfi basamaklarinin ardindan önceki haftalarda birinci köprünün kemeri monte edilirken, imalati tamamlanan ikinci köprünün tabliye çalismalari da basladi.

Amfi, restoran, büfe ve yay seklinde 2 aktif yaya köprüsü bulunacak projenin ilk etabinda, cep otoparklari, bisiklet yolu ve park yerleri de yer aliyor.

Sehir merkezine estetik ve modern bir görüntü kazandiracak olan 3 etapli proje, ayni zamanda Asar deresini sehrin yeni cazibe merkezine de dönüstürecek.
Kaynak: İHA