Iç Anadolu Kariyer Fuari'nda DPÜ Standi

Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi tarafindan düzenlenen Iç Anadolu Kariyer Fuari’nda (IKAF 24) yer alan Kütahya Dumlupinar Üniversitesinin (DPÜ) standina ögrenciler ilgi gösterdi.

Iç Anadolu Kariyer Fuari'nda DPÜ Standi
Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi tarafindan Anadolu Üniversitesinin ev sahipliginde 12 üniversitenin katilimiyla gerçeklestirilen Iç Anadolu Kariyer Fuari’nda DPÜ standi, ögrencilerin kariyer planlarina yön vermek, staj ve is imkanlari hakkinda bilgi almak için tercih ettigi bir merkeze dönüstü. Kariyer ve Mezun Merkezinin es güdümünde standina konuk olan ögrencilere üniversitenin akademik programlari, burs imkanlari, ögrenci topluluklari ve sosyal yasam hakkinda ayrintili bilgiler verildi.

Fuar alanindaki stantlari ziyaret eden Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi Baskani Doç. Dr. Salim Atay ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Kütahya Dumlupinar Üniversitesinin standini ziyaret etti.

DPÜ Duscart takiminin Teknofest 2023 Elektrikli Araçlar - Ivmelenme kategorisinde Türkiye sampiyonlugu elde eden aracini ve otonom aracini yakindan inceleyen Doç. Dr. Salim Atay ve Prof. Dr. Fuat Erdal, aracin özellikleri hakkinda bilgi aldiktan sonra elde edilen basarilardan dolayi üniversiteyi ve ögrencileri kutladi.
Kaynak: İHA