Eyüpsultanli Gençler Sanatla Bulusuyor

Eyüpsultan Belediyesi’nde “Gençler Bulusuyor” sloganiyla Gençlik Merkezleri, Genç Akademi, Tiyatro Okulu, Sanat Akademi ve Müzik Okulu ögrencilerinin bir araya geldigi bulusma programi düzenlendi. EKSM’de düzenlenen programda Sanat Akademisi ögrencilerinin atölyelerde yaptiklari eserlerden olusan “Dönüsmek Üzere” isimli karma sanat sergisi de açildi.

Eyüpsultanli Gençler Sanatla Bulusuyor
Eyüpsultan Belediyesi ilçede yasayan gençleri sanatin ve sporun her daliyla bulusturmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Gençler Bulusuyor” sloganiyla Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde Gençlik Merkezleri, Genç Akademi, Tiyatro Okulu, Sanat Akademi ve Müzik Okulu ögrencilerinin bir araya geldigi bulusma programi düzenlendi.

Öte yandan Sanat Akademisi ögrencilerinin Ebru, Kaligrafi, Taki Tasarim, Resim ve Ahsap atölyelerinde yaptiklari eserlerden olusan “Dönüsmek Üzere” isimli karma sanat sergisi de açildi.

5 yilda Eyüpsultan’a gençlerle ilgili 33 eser kazandirdik

Serginin açilisina ve bulusma programina katilan Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken, burada yaptigi konusmada Eyüpsultan’a 33 tanesi gençlerle ilgili olmak üzere 90 eser kazandirdiklarini söyledi.



Yeni dönemde de gençler için çok özel çalismalar yapacaklarini ifade eden Baskan Deniz Köken, “Hizmetlere gençlerden basladik çünkü yas skalasi geçiyor, bir daha geri dönme imkâni yok. O yüzden diger hizmetleri biraz öteledik. Yeni dönemde egitiminden sanatina, sporundan kültür sanatina kadar yeni islerle huzurlarinizda olacagiz. Ne yaparsaniz mutlaka gelecege yatirim olarak döner. Insanlar gelip geçer yapilan eserler bakidir. Sunu da unutmayin. Güzel hatiralri biriktirerek büyüyüp ve yaslanin. Güzel hatiralar da bu ortamlarda oluyor. Kendi kendinize güzel hatiralar biriktiremezsiniz. Grup çalismalari, sportif müsabakalar, kültürel çalismalar hepsi yeni dönemde sizleri bekliyor. Bu sene üniversite sinavina hazirlanan 12. siniflara da basarilar diliyorum. Onlar da ben de bir sinava hazirlaniyoruz. Allah yardimcimiz olsun” dedi.



Sanat Akademi ögrencilerinden Baskan Deniz Köken’e çok özel bir tablo

Konusma sonrasi Sanat Akademi ögrencileri Baskan Deniz Köken’e, kendilerine vermis oldugu desteklerden dolayi tesekkür ederek Islam âleminin 3 kutsal mekâni Mekke, Mescid-i Aksa ve Mescid-i Nebevi’nin bir arada oldugu çok özel bir tablo hediye etti.

Müzik Okulu Ögrencileri Baskan Için Yazdiklari Sarkiyi Seslendirdi

Müzik Okulu ögrencilerinin verdigi konserle devam eden programda, ögrenciler Baskan Deniz Köken’e sürpriz yaparak onun için yazdiklari bir sarkiyi da seslendirdi.

Konser sonrasi gerçeklestirilen çekiliste talihli ögrencileri belirleyen Baskan Deniz Köken, kazananlara hediyelerini takdim etti.
Kaynak: İHA