Deniz Dalgiç'tan Spora Tam Destek

CHP Mudanya Belediye Baskan Adayi Deniz Dalgiç, Mudanya’da sporun gelismesi için her türlü destegi vereceklerini söyledi.

Deniz Dalgiç'tan Spora Tam Destek
Mudanya’nin köklü spor kulüpleri Mudanyaspor, Burgazspor ve Tirilyespor taraftarlariyla bir araya gelerek destek sözü veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Baskan Adayi Deniz Dalgiç, Mudanyali gençler disinda transfer yapilmamasini sart kostu.

Eski milli basketbolcu olarak sporun önemine vurgu yapan Deniz Dalgiç, "Ben bir sporcu olarak takim ruhuyla elde edilecek basarilarin gençlerin hayatindaki önemini çok iyi biliyorum. Tofas ve Efes Pilsen’de yetisip oynamis bir basketbolcu olarak yerel spor kulüplerinin bir ilçenin kültürü ve toplumsal dokusu için ne kadar önemli oldugunu da gördüm." dedi.

Mudanya’daki gençlerin spor yapmasini önemsediklerini vurgulayan Dalgiç, "Gençleri kötü aliskanliklardan da korumak için spordan uzak duramayiz. Yerel spor kulüplerini gelistirmeliyiz. Mudanya’da sporun ve gençlerin gelisimi için elimizden geleni yapmaya haziriz." diye konustu.

Mudanya’nin yerel spor kulüplerinin gelisimi için vizyonunu da açiklayan Dalgiç, "Spor kulüplerinin saglam, kurumsal ve saglikli bir yapiya kavusmasi için gereken her adimi atacagiz" dedi.

Dalgiç görüstügü üç takimin taraftar gruplarina “örgütlenin” tavsiyesinde bulundu:

“Bu noktada en büyük rol, kulüplere gönül vermis taraftarlara düsüyor. Gönül verdiginiz takiminiza üye olarak kulüplerin kurumsal yapilarini güçlendirebilirsiniz. Küçük aidatlarin birikmesiyle elde edeceginiz gelirinizle kimseye ihtiyaç duymadan yasayabilirsiniz. Biz de belediye olarak her türlü destegi verip, çesitli yollarla gelirinize katki koyariz. Ama bir sartim var, disaridan transfer yapmayacaksiniz. Takimlarinizda sadece Mudanyali gençleri oynatacaksiniz.”
Kaynak: İHA