Canpolat'a Destekler Sürüyor

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda yüzlerce vatandasla bir araya geldi. Canpolat, sehrin her kösesinde bir eser birakmanin gayreti içerisinde olduklarini belirterek, “AK Parti bayragi altinda Haliliyeli hemserilerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Canpolat'a Destekler Sürüyor
Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda vatandaslarla bulusmaya devam ediyor. Önceki dönem Sanliurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoglu, AK Parti Haliliye Ilçe Baskani Mustafa Bagmanci, Sanliurfa Ziraat Odasi Baskani Ahmet Eyyüpoglu, Siverek Ziraat Odasi Baskani Ahmet Ersin Bucak, teskilat üyeleri ve vatandaslarin ziyaret ettigi seçim bürosunda Baskan Canpolat, vatandaslarla tek tek görüstü.

Vatandaslar tarafindan yogun katilim sonucunda seçim bürosuna sigmadiklarini aktaran Mehmet Canpolat, “Geçmiste oldugu gibi bugünde yarinda insallah hep beraberiz, biriz bir olmak zorundayiz. Çünkü ümmetin lideri Recep Tayyip Erdogan ümmetin ve milletin partisi AK Parti bayragi altinda Haliliyeli hemserilerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Her sandikta ve seçimde hep beraber el ele Cumhurbaskanimizin ve AK Parti’nin bayragini en yüksekte tuttuk. Önümüzde bir seçim daha var. Yine vatandasimizin önüne bir sandik iniyor. Çok güzel bir laf vardir, ‘Tarlada izi olmayanin harmanda yüzü olmazmis.’ Allah’a hamd olsun hem hükümetimizin hem de belediyelerimizin basta büyüksehir olmak üzere tüm ilçe ve Haliliye’nin her noktada ve mahalle de yüzü de var izi de var. Insallah bunlar sandikta ak olarak çikacaktir. Onlar ne yaparlarsa yapsinlar neyle ugrasirlarsa ugrassinlar havada balon cümleler kursalar dahi hizmetin ve icraatin partisi AK Parti’dir. Geçmisteki hizmetlerimiz gelecekteki hizmetlerimizin teminatidir. Bu topluluk Haliliye’de olmak üzere ne varsa ne yoksa yikip geçecek bir topluluktur. Ne güzel demis sair, ‘Minareler süngü kubbeler migfer camiler kislamiz müminler asker bu ilahi ordu dinimi bekler Allahü ekber, Allahü ekber’ demistir. Eminim ki, sandiklar da yine Sanliurfa’dan Haliliye’den rekor bir oy ile sandiklari patlatmaya hazir miyiz? Siz hazirsiniz bir kararliyiz, gazabimiz simdiden mübarek olsun” dedi.



Önceki dönem Sanliurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoglu da, “Millete hizmet eden Allah’in yaninda da en makbul insan sayilir. Onun için Allah sahit Mehmet Canpolat’i seviyorum. Niye seviyorum, çünkü Canpolat ilçe baskanligindan simdiye kadar siyasette hizmette hevesli oldugu için seviyorum. Degerli hemserilerim Mehmet Canpolat tecrübesini aldi, hizmetlerin nasil yapilacagini çok iyi ögrendi. O yüzden ben usta baskan diyecegim. Gerçekten de ustaliginin diplomasini aldi. 6 ay önce de bir seçim geçirdik, Urfa’nin hemen hemen bütün ilçelerini dolastik. Haliliye’den tek bir sikayet duymadim. Insallah daha iyi yerlerde de Allah bizlere nasip eder görürüz. Siyaset lafla olmaz, insanoglu birine dayanmazsa, bel baglamazsa o insanin cesareti de olmaz bir sey de yapamaz. Ama burada dag gibi dünyanin lideri arkamizda ve iktidar arkamizda hizmet buradadir. Hemserilerimden ricam Haliliye’yi havaya uçurmamiz lazim” diye konustu.



Siverek Ziraat Odasi Baskani Ahmet Ersin Bucak ise, “Biz Siverek’ten Canpolat’a destek vermek için bugün buradayiz. Çünkü Canpolat’a her seyiyle kefiliz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle tekrar aday gösterildi. Mimar Sinan’in bir sözü vardir, camileri tarif ederken su benim eserim, bu benim eserim dermis. Simdi Canpolat’in ustalik dönemini görecegiz insallah. Gerçekten inaniyorum ki, önümüzdeki ustalik döneminde hakkiyla tahminlerin ötesinde bir hizmet, hizmetlerin altina da kendi imzasini atacak ve kalici eserler birakacaktir. Ilerisi için çocuklarimiza gösterecegimiz güzel seyleri yapacak. Bunun mimari olarak görüyorum, simdiden Canpolat’a basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Canpolat, seçim bürosundaki vatandaslarla sohbet etti.
Kaynak: İHA