Çanakkale'de Sis Etkili Olmaya Devam Ediyor

Çanakkale’de dün aksam saatlerinde itibaren baslayan yogun sis, kentte etkili olmaya devam ediyor. Çanakkale Bogazi ise dün saat 17.30 siralarinda görüs mesafesinin düsmesi sebebiyle çift yönlü olarak transit gemi geçislerine kapatildi. Etkili olan sis nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattindaki feribot seferleri geçici olarak durduruldu.

Çanakkale'de Sis Etkili Olmaya Devam Ediyor
Çanakkale’de dün aksam saatlerinde baslayan ve gece etkisini artiran sis, kentte sabahin ilk isiklariyla beraber etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yogun sis nedeniyle Çanakkale Bogazi’nda deniz ulasiminda da aksamalar yasaniyor. Çanakkale Bogazi’nda görüs mesafesinin düsmesi nedeniyle, bogaz trafigi dün saat 17.30 itibariyle çift yönlü olarak transit gemi geçislerine kapatildi.

Çanakkale Bogazi Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlügü yetkilileri, kuzey ve güneyden giris yapacak gemi kaptanlarini telsizle uyarip, bogaz trafiginin kapatildigini duyurdu. Gemiler demir bölgelerinde beklemeye basladi.

Çanakkale Bogazi ve adalar hattinda yolcu tasimaciligi yapan Gestas firmasi tarafindan yapilan açiklamada ise yogun sis nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarindaki feribot seferlerinin geçici olarak durduruldugu bildirildi.

Kaynak: İHA