Boganin Saldirdigi Oglunu Kurtaran Ancak Kendi Kurtulamayan Yasli Adam Topraga Verildi

Nevsehir’de boganin saldirisina ugrayan yasli adam hayatini kaybederken, oglu yaralandi. Yasli adam, köyünde kilinan cenaze namazi sonrasi topraga verildi.

Boganin Saldirdigi Oglunu Kurtaran Ancak Kendi Kurtulamayan Yasli Adam Topraga Verildi
Olay, Nevsehir’in merkeze bagli Basansarniç köyünde yasandi. Edinilen bilgiye göre, sabah hayvanlari sagmak için ahira giren Recep Cengiz (44), boganin saldirisina ugradi. Recep Cengiz’in bagirmasi üzerine babasi Kazim Cengiz (70) yardim için ahira girdi. Oglunu ahirdan çikaran yasli adam, daha sonra hayvanlari yemlemek için tekrar içeri girdi. Boga baba Kazim Cengiz’e de saldirdi. Diger aile fertleri, agir yaralanan Kazim Cengiz’i çekerek ahir disina çikartti. Ihbar üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri, Kazim Cengiz’in hayatini kaybettigini belirledi. Boganin saldirmasi sonucu yaralanan Recep Cengiz de olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Nevsehir Devlet Hastanesinde tedavi altina alindi.

Olayi anlatan Lokman Durmus, “Komsumuz Recep hayvanlari sagmak için ahira girmis. O anda boganin saldirisina ugramis. Yarali sekilde kendisini disari atmayi basarmis. Daha sonra babasi ahira giriyor. Boga babasina da saldirmis. Kazim amcayi boga köseye sikistirarak öldürmüs. Kazim amcanin kirilmayan kemigi kalmamis” seklinde konustu.

Recep Cengiz de Ihlas Haber Ajansi’na yaptigi açiklamada, “Sabah saatlerinde hayvanlari yemlemek ve sagmak için ahira girdim. Bu arada bana saldirdi. Babam beni boganin elinden kurtardi. Ben eve çiktim. 10-15 dakika sonra da babamin sesini duydum. Yarali sekilde babami disari çikarttim” dedi.

Boganin saldirisi sonucu hayatini kaybeden Kazim Cengiz, Basansarniç köyünde kilinan cenaze namazi sonrasi topraga verildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA