Bayburt'ta Kinik Rüzgari Esti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) aday tanitim toplantisi dahilinde Bayburt Kapali Spor Salonu’nda sahne alan Ali Kinik, Bayburtlulara unutulmaz bir gece yasatti. Yaklasik 2 saat süren konsere vatandaslar yogun ilgi gösterdiler.

Bayburt'ta Kinik Rüzgari Esti
Programda emegi geçenlere tesekkürlerini ileten Kinik, bir parçasini Baskan Pekmezci için seslendirdi. ’Kurtlar Sofrasi’ isimli sarkisini Baskan Pekmezci’ye armagan eden Kinik’a salonu tika basa dolduran gençler de hep bir agizdan eslik ettiler.

Konserin ortalarina dogru Kinik’a plaketini Belediye Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli ve MHP Il Baskani Muharrem Baykal, hediyelerini ise Aydintepe, Demirözü, Gökçedere, Arpali belediye baskan adaylari takdim ettiler.

Sahneye gelerek Kinik’a unutulmaz bir gece yasattigi için tesekkür eden Baskan Pekmezci, salonu dolduran tüm Bayburtlulara güzel bir gece geçirmeleri temennisinde bulunduktan sonra sahneyi yeniden sarkilarini söylemesi Kinik’a birakti.

Birbirinden güzel parçalarini Bayburtlular için söyleyen Kinik, böylesi coskulu bir gecede konsere gelerek kendisini yalniz birakmayan Bayburtlulara sükranlarini sundu. Son parçasini seslendirdikten sonra Bayburtlulara veda eden Kinik, yeniden bir araya gelmenin sözünü vererek, alkislarla sahneden ayrildi.
Kaynak: İHA