Baskan Taban Açiklamasi 'Isimiz Hizmet Etmek'

Hamamli ve Çitli mahallelerini ziyaret eden Inegöl Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Alper Taban, eser ve hizmet belediyeciligini sürdürmek için göreve talip olduklarini söyledi. Baskan Taban, “Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da isimiz hizmet etmek” dedi.

Baskan Taban Açiklamasi 'Isimiz Hizmet Etmek'
Seçim çalismalarini sürdüren Inegöl Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Alper Taban, kirsal mahalle ziyaretleri çerçevesinde dün aksam Hamamli ve Çitli mahallelerini ziyaret etti. Beraberindeki AK Partili yöneticiler ve meclis üyesi adaylariyla birlikte çalmadik kapi, sikilmadik el birakmamak üzere saha çalismalarini sürdüren Baskan Taban, köylerde büyük bir coskuyla karsilandi. Ilk duragi Hamamli Mahallesi olan Baskan Taban ve beraberindeki heyet, Mahalle Konagi’nda vatandaslarla bulustu. Seçim öncesi nezaket ziyareti için geldiklerini kaydeden Baskan Taban’a mahalle sakinlerinin ilgisi yogun oldu. 2019 seçimleri sonrasi sehirde yapilan çalismalar, Hamamli Mahallesi’nin sorunlari ve vatandaslarin talepleri ile yeni döneme dair hedeflerin paylasildigi bulusmada Baskan Taban, 2023 yilinda yapilan genel seçimlerde AK Parti’ye verdikleri destekten dolayi Hamamli Mahallesi sakinlerine tesekkür etti.

“Isimiz hizmet etmek”

Baskan Taban’in ikinci duragi ise Çitli Mahallesi oldu. Burada coskulu kalabalik tarafindan mesalelerle karsilanan Alper Taban, köydeki tüm esnaf ve kahvehaneleri tek tek gezerek, vatandaslarla bir araya geldi. Daha sonra meydandaki kahvehanede köy sakinleriyle bulusan Taban, burada da hedefleri ve amaçlarini anlatti. 2019 yilinda göreve geldikten sonra islerine odaklandiklarini ifade eden Baskan Taban, “Bizim bir tek isimiz var, hizmet etmek. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da isimiz hizmet etmek olacak. Mahallelerimizin, köylerimizin, sehrimizin ihtiyaçlarini biliyoruz. Sonuna geldigimiz dönemde verdigimiz beyanlarin yüzde 84’ünü gerçeklestirdik. Yeni dönemde yaptiklarimizin üzerine yenilerini eklemek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA