Baskan Aday Ertemur Üreten Belediyecilik Vizyonunu Anlatti

Mahalle ziyaretlerinde hayata geçirecegi üreten belediyecilik modelini anlatan Baskan Adayi Ertemur, “Pamukkale üreticisi ile var olan bir sehir. Belediyeden hiçbir destek görmeyen üreticimizle bulustuk. Üreten belediyecilik modeli ile verecegimiz destekleri anlattik. Gübre, yem, fide, destegini saglayacagiz. Zirai ilaç destegi saglayacagiz. Pamukkale’mize soguk hava depolari kazandiracagiz. Üreticimiz kazanacak, Pamukkale kazanacak” dedi.

Baskan Aday Ertemur Üreten Belediyecilik Vizyonunu Anlatti


CHP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, Pamukkale’de mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Her mahallenin ihtiyacina çözüm sunacak projelerini ortaya koyan Ertemur, Develi, Yeniköy, Küçükdere, Korucuk, Goncali ve Karakova’da ‘Üreten Pamukkale’ vizyonunu anlatti. Pamukkale Ovasi’nin belediye hizmetlerinden yoksun kaldigini belirten Ertemur; “Pamukkale’yi 10 yildir yönetenler sehir merkezi gibi kirsal mahallelerimize de hizmet götürmediler. Pamukkale’mizin atar damari olan üreten mahallelerimizin birçok eksigi var. Yol yok, hizmet yok, üretime destek yok! Belediye insanlarina sirt dönemez. Maalesef bu yönetim vatandaslarimizi yok sayiyor. Vatandaslarimiz bize beklentilerini tek tek siraladi. Vatandasimiz mevcut zihniyetten ümidini kesmis. Bizi bekliyor” dedi.



“Gübre, fide, yem, zirai ilaç ve soguk hava deposu”

Pamukkale’de üreten belediyecilik vizyonunu ortaya koyacaklarini belirten Ertemur; “Biz önce Pamukkale, önce Pamukkaleli diyoruz. Pamukkale’mizin üreten insanlarini destekleyecegiz. Mahalle ziyaretlerimizde vatandaslarimiza üreten belediyecilik anlayisimizi anlatma firsati bulduk. Pamukkale’mize kuracagimiz gübre fabrikasi ile vatandaslarimiza gübre destegi saglayacagiz. Fide üretim tesisimizden üretecegimiz fideleri vatandaslarimiza dagitacagiz. Yem destegimiz üreticilerimize nefes aldiracak. Zirai ilaç destegimiz ile üreticimizi maliyetten kurtaracagiz. Bölgeye kazandiracagimiz soguk hava depolari ile üreticimiz ürünlerini saklayabilecek. Ürünlerini 3-5 kurusa satmak zorunda kalmayacak. Üreticimiz kazanacak, Pamukkale’miz kazanacak. Gönüller birlesecek, Pamukkale degisecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA