Aria Propolis'e 'Yilin Inovatif Takviye Edici Gida Markasi' Ödülü

Strong Medya tarafindan bu yil 4’üncüsü gerçeklestirilen Türkiye Inovasyon ve Basari Ödülleri sahiplerini buldu. Aria Propolis Yilin Inovatif Takviye Edici Gida Markasi Ödülü’nü kazandi.

Aria Propolis'e 'Yilin Inovatif Takviye Edici Gida Markasi' Ödülü


Alanlarinda uzman jüri üyelerinin üç asamali degerlendirmesi ile belirlenen Türkiye Inovasyon ve Basari Ödülleri düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Dünyanin en önemli 5 ari irkindan biri olan Kafkas Ari irkinin Artvin vadilerinde ürettigi propolisi, damla formuna getirerek çocuklara özel ambalaj ile piyasaya süren sirket, Takviye Edici Gida Kategorisi’nde çocuklara özel içerikle propolis üreten firma olmasi sebebiyle inovasyon ödülüne layik görüldü.



Ürettikleri ürün hakkinda bilgi veren Aria Propolis Yönetim Kurulu Baskani Kenan Yasar, “Artvin’in üç bine yakin bitki çesitliligine sahip essiz vadilerinden elde edilen propolisi ve bu propolisi toplayan Kafkas ari irkini dünyaya tanitiyoruz. Çiktigimiz bu zorlu yolda gücümüzü kurumsal ilkemiz olan Üretici - Deger - Paylasim anlayisina uygun olarak Artvin bölgesindeki sözlesmeli aricilarimizdan ve Aria Propolis damla kullanicilarindan gelen muhtesem yorumlardan aliyoruz. Artvin yöresinde ham propolis tedarigimizi saglayan aricilarimiza ve Aria Propolis Damla kullanicilarimiza tesekkür ediyorum” dedi.



Verilen bilgiye göre sirket, Kafkas Arisi Propolisi’nin dünyaya tanitimi için yogun faaliyetler yürütüyor. Bu alanda çalismalar yapan Artvin Çoruh Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve ARIA Propolis arasinda is birligi devam ediyor.
Kaynak: İHA