ALTSO Ile Alanya Üniversitesi Arasinda Indirim Protokolü Imzalandi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Baskani Eray Erdem ile Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner arasinda, Alanya Üniversitesi Türkçe ve Yabanci Dil Ögretimi Uygulama ve Arastirma Merkezi (TÖMER) tarafindan verilen dil kurslari için indirim protokolü imzalandi.

ALTSO Ile Alanya Üniversitesi Arasinda Indirim Protokolü Imzalandi
ALTSO Baskani Eray Erdem ile Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner arasinda, Alanya Üniversitesi TÖMER’deki dil kurslari için indirim protokolü imzalandi. Imzalanan protokol kapsaminda ALTSO üyeleri, birinci derece yakinlari ve çalisanlari ile ALTSO personeli, Alanya Üniversitesi TÖMER’e kayit yaptirirken oda kimlik kartlarini göstererek yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler.

"Is birligi çalismalarimiz devam edecek"

Protokol töreninde konusan ALTSO Baskani Eray Erdem, egitim çalismalarina büyük önem verdiklerini söyledi.

Baskan Erdem, “Bugün imzaladigimiz protokol ile Üyelerimiz, birinci derece yakinlari ve çalisanlari ile oda çalisanlarimiz, Alanya Üniversitesi TÖMER’e kayit yaptirirken oda kimlik kartlarini göstererek yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler. Imzaladigimiz protokol ile Alanya’mizda yasanan kalifiye personel sorununun çözümüne de bir kez daha katki sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Basta Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner olmak üzere üniversitemizin akademik kadrosuna ve emegi geçen arkadaslarimiza protokol için tesekkür ediyorum. Odamiza ve Alanya’miza hayirli ugurlu olsun” diye konustu.



"Hayirli ugurlu olsun"

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner ise protokol töreninde, “ALTSO Baskanimiz Eray Bey’e is birligi çalismasi için tesekkür ederim. ALTSO bizim önemli bir paydasimiz. Hem odamiza hem de üyelerine katki sunmak bizim için mutluluk verici. Protokolümüz hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA