Alkollü Sürücü, Görevini Yapan Polise, 'Seninle Isim Yok Benim, Krali, Hakimi, Savcisi Gelsin' Dedi

Edirne’de alkollü olarak tir sürücülügü yaptigi iddia edilen soför dakikalarca konusup kendini savunarak hakli göstermeye çalisti. Alkollü sürücü, "Seninle isim yok benim, krali, hakimi, savcisi gelsin” dedi.

Alkollü Sürücü, Görevini Yapan Polise, 'Seninle Isim Yok Benim, Krali, Hakimi, Savcisi Gelsin' Dedi
Edirne’de Hamzabeyli Sinir Kapisi’nda alkollü olarak tir sürücülügü yapildigi ihbarini alan trafik polisleri harekete geçerek tir soförünü tespit etti. 34 FHR 503 plakali tir sürücüsü Kenan Okur’a yapilan alkolmetre testinde 0.78 promil alkollü oldugu belirlendi. Daha sonra alkollü olan tir sürücüsü Okur, yasanan duruma olaya tepki göstererek dakikalarca konusup kendini savunmaya basladi.

Polis ekiplerinin de sabrini zorlayan sürücü Okur, görevini yapan polislere de büyük zorluk çikardi. Daha sonra ehliyetine el konuldugunu ve aracin trafikten men edildigini ögrenen Okur, görevini yapan polise, "Seninle isim yok benim, krali, hakimi, savcisi gelsin" ifadelerini kullandi.

"Ben alkollü degilim, normal bir bira içtim”

Dakikalarca konusarak polislerin sabrini sinayan alkollü sürücü Kenan Okur, “Bunu yapamazlar, burada ben parktayim tamam mi? Böyle basit bir olay degil bu. Ben buradayim anladin mi? Benim ekmegimi kesecek kimseyi tanimam. Krali götüremez. Ben burada alkol de alirim. Seninle isim yok kapat, hakimi, savcisi gelsin. Direksiyon basinda oturuyorum, oturmaya benim hakkim yok mu? Ben sinir kapisindayim, bekliyorum geldi trafik polisi, hliyet kontrol tamam, sikinti yok. Ben alkollü degilim, normal bir bira içtim. Ne yapmak istiyorlarsa onu yapsinlar hayirdir yani. Kardesim benim hakkim degil mi yemek içmek. ‘Yürürken’ mi yakalamis beni Türk polisi. Deki bana ehliyetini ver. Beni araç sürerken alkollü olarak yakalayacak. Ben sinir kapisinda bekliyorum. Aracimi kimse alamayacak, gücü yetmez. O zaman park yapilacak sinir kapisinda ve bizi parka koyacaklar” dedi.

Daha sonra alkollü sürücü, görüntü alan muhabirin kamerasini polislere ve tirlara çevirerek oradan da görüntü almasini istedi.
Kaynak: İHA