AK Parti Büyüksehir Adayi Sami Er, Hekimhan'da Vatandaslarla Bulustu

AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, Hekimhan ilçesinde mahalle mahalle gezerek vatandaslarla bulustu.

AK Parti Büyüksehir Adayi Sami Er, Hekimhan'da Vatandaslarla Bulustu
AK Parti Il Baskani Namik Gören, MHP Il Baskani Gökhan Gök ve Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabaroglu ile Hekimhan ilçe merkezi, Sarikiz, Kocaözü, Yukariselimli ve Güzelyurt Mahallerinde yöre halkiyla bir araya gelen Büyüksehir Adayi Sami Er, Hekimhan’in 31 Mart günü Cumhur Ittifaki’na en yüksek oyu verecegine inandigini ifade etti.

Ilçe merkezinde esnaflari ziyaret eden AK Parti Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er ve beraberindekiler daha sonra mahalle ziyaretleri gerçeklestirdi. Gittigi her mahallede vatandaslarin büyük ilgisi ile karsilanan Cumhur ittifaki paydaslari burada köy halkinin sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören, bugüne kadar çiktiklari tüm seçimlerde Malatyalilarin destegini her zaman arkalarinda gördüklerini ve 31 Mart aksami da bu destegi alacaklarindan süphesinin olmadigini söyledi.

Gören, “Bugüne kadar çiktigimiz hizmet yolunda birçok kez muhalefet adi altinda kara propaganda engellemeleri ile darbeleriyle, sinsi virüs gibi bünyeyi kaplamaya çalisan nifaklarin tohumlari ile bir sekilde engellenmeye çalisildik. Ama her seferinde ürettigimiz hizmet ve eser siyaseti ile sandiklardan basariyla çikmayi basardik. 15 Temmuz’da yasanan hain darbe girisiminden sonra kurulan Cumhur Ittifaki ile beraber son olarak 14 Mayis ve 28 Mayis seçimlerinde partimize, Cumhurbaskanimiza, Cumhur Ittifakina göstermis oldugunuz teveccüh ile bir 5 sene daha sizlere hizmet etmek için yetki verdiniz” dedi.



MHP Hekimhan Belediye Baskan Adayi Mehmet Tabaroglu da Büyüksehir’de Sami Er, Hekimhan’da da kendilerinin seçilmesi ile ilçenin eski günlerinden daha da iyi bir yasam alanina kavusturmayi hedeflediklerini söyledi.



“Birinci önceligimiz sehrin yeniden insasi”

AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, ‘Millete efendi olmaya degil hizmet etmeye geliyoruz’ felsefesini kendilerine siar edindiklerini belirterek, “Göreve geldigimizde Allah’in izniyle ben Cumhur Ittifaki adayi olarak bütün milletimizin belediye baskani olacagim. Hekimhan’i eski özlenen günlerine hatta daha iyi günlerine ulastirmayi hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Malatya’nin 6 Subat depreminde büyük bir yikim yasadigini ve göreve geldiklerinde birinci önceliklerinin Malatya’nin yeniden insasi olacagini ifade eden Sami Er, “Malatya’mizin belirtilen zamaninin da öncesinden ayaga kalkmasi adina büyük bir çaba sarf edecegiz.” dedi.



Deprem sonrasi devletin tüm kurumlari ile sahada oldugunu ve vatandaslarin yaralarini sardigini ifade eden Er, bugün de kalici konut ve isyerlerinin biran önce tamamlanip hak sahiplerine verilmesi adina yogun bir çalisma sürdürüldügünü dile getirdi.

Depremin yiktigi Malatya’da diger belediye islerinin de aksatilmadan sürdürülmesi adina ekiplerinin hazir oldugunu ve bu konuda da en iyi hizmeti yapacaklarini kaydeden Sami Er, önümüzdeki günlerde ise hayata geçirecekleri projeleri düzenleyecekleri bir lansman ile kamuoyuna duyuracaklarini söyledi.



Sonuç odakli bir çalisma yürüteceklerinin altini çizen Büyüksehir Baskan Adayi Sami Er, “Bütün Malatyalilarin duasina talibiz. Temel hedefimiz insanlara faydali olabilmek, bu amaçla da insallah Cumhur Ittifaki olarak 31 Mart aksami seçildigimizde 5 yilda nasil çalisacagimizi göreceksiniz. Bu konuda hiçbir tereddüttünüz olmasin, kazanacagiz Allah’in izniyle” diye konustu.

Kaynak: İHA